HA-HA.

tjaoo, ja vet ninte när ja senast skrev, typ lördags natt elr någe.
men att igår va det match iaf. och vi vann!!!! =D yey. första serie matchen i år som vi vann, mot malmslätt va det!:p men matchen var bra, #23 hade damp. hahah!  efteråt blev det självklart donken. ihi.
sedan är jag ensam nu. sov ensam igår tills idag och ska göra det idag tills i morgon med. lite läskigt fan , men sånt ja stått ut med förr så :) hah. mamma & pappa är i tyskland .  därför ja är själv.

idag började vi klockan halv nio på bergska.. cyklade dit i regnet med andrea. jävla regn, huh :p
när vi kom dit samlades alla nior i aulan sen gick vi till våra program som vi valt, hah.
både mathilda och amanda var sjuka.. så melissa ,becca och jag bytte så vi kunde vara med andrea.
vi va på samhäll och fordon. *zzzzZz snark* typ :)  så kan det va när man bara kryssar i nått (:
men vi va på bergska till klockan elva sen drog vi till grosvad. vafan kunde vi inte få sluta för ? jävla .....
men NO.n vart inställd iaf. ett stort + ! för ja orkade absolut inte No.
så vi åt och sen var det i-profil.  idag hade vi bowling, hah fyfan va dåligt de gick för mig ibland ;p
men slutade vid halv tre.
cyklade hem med andrea och sen blev det äta lite smått och tvätta bort smink ohså , sedan mötte jag andrea igen och då åkte vi och solade. haha!;)
efter att jag kom hem ifrån det har ja inte gjort nått speciellt men nu ska jag käka lite pannkakor och sedan städa iordning lite på min egna soptipp typ?! x) jaja.....
förövrigt dampar ja sönder på min katt som inte kan hålla käften, :(
men puss FÖRFAN , men nt till alla




hmm.

hejohå!:P
asså ja vet inte riktigt vad ja ska skriva. känner mig inte på topp, elr de har ja inte gjort på några månader nu. känns som någonting fattas hela tiden, vilket det gör. jag är både /arg/ledsen/besviken och samtidigt glad på nått sätt..
men ja orkar inte skriva. ska sova lite nu, kanske jag vaknar upp gladare imorrn och hoppas jag vaknar med att ja är tagg på match! även fast ja är halvsjuk..
godnattt <3


sicksicksick.

hejsannnn alla. :)
idag är jag sjukkkk :( fast febern har gått ner iaf..
igår kväll hade jag 38,6 graders feber , nu har jag bara 37,9 :p
men blir väl att vara hemma hela jävla dagen . kul , verkligen! -.-
men ööhm nu ska jag göra nått annat. kanske lägga mig i sängen och glo film.
drömde iaf världens bästa dröm i natt.. menmen. pusshej.



hatar dig din jävla fitta.

:(

okej.. jag är sjuk :( fanfanfan..

GODNATTTTTT!

ontontont :o

hejhej... fan vad ont i armen jag har då! fyfan .. imorse när ja skulle klä på mig, fyfan asså. och förut på träningen när man skulle ta av sig , herregud! ja är helt handikappad typ xd men jag tränade även fast jag har så jävla ont. typ hela laget är siiick ? känner mig också sjuk nu fan, får inte hända.. har ju match i helgen. ;o jävla spruta alltså. det ända alla snackat om idag i skolan är hur ont man har.. hah.

 men dagen var ganska slapp. fick reda på matteprovet, 15/19. hah stolt fan h6 trodde inte det skulle gå så bra. engelska glosorna gick också perfekt (y) spanskan med typ :) känns riktigt bra.  lucia var det också, hih längtar till jul när man hör alla julsånger. men hatar att köpa julklappar, så himla tråkigt!:P skridskor på idrotten var helt okej (y)

det är faktiskt riktigt skönt när typ 11 st är sjuka.. haha.
precis innan vi slutade fixade albin ett par rejält med snygga flätor på mig, hah duktig var han :)
sedan hem och sen dax för träning. som vi var  5 st på. vi körde typ bara gå förbi och skott och så.
innan träningen snackade vi om cuper och så igen.. nu blir det kanske rödspettecup i danmark tillsammans med P93/94. XD om inte så blir det nog Partille. hah hmm.. men men nu ska jag försöka få tag i becca, kmr inte ihåg om vi skulle va elr inte. pussar ;*



gå och dö...


jag överlevde spruutan!!! :):)

tjatja. JAG LEVER!:D
fuck va ont sprutfan gjorde..
och biverkningar fick man, ohja. usch mådde illa och allt snurrade och hade huvudvärk som fan. men nu har allt lugnat sig och jag har bara lite huvudvärk och värk i armen SOMFAN!! kan knappt röra den vafan.. så ingen träning för mig blev det.  ist har jag vart med min bästa vän. :):) så sjukt roligt att va med diggggg. <3
vi har ätit och vi har sett film och vi har lekt med handboll och vi har skrattat sönder åt massa crazzzyy mobil bilder.. haha hon har asnajs bakgrund på sin mobil. en cp bild på mig alltså, och jag har en greeat på henne!:D
skrattat åt massa minnen, glömmer aldrig GOSEDJURSHANDBOLLEN <333 hahahahhaa. :D
menmen har egentligen inte tid för dehära, har glosor.. usch oh fy. hata skulan.
btw hade matteprov idag, det gick bra tror jag?! XD lät så på anna iaf. hahahah.



PUSSSSS!

dagen (y)

ao försov mig ju idag då.
sen städat oh sådära.
runt halv sex så kom becca och vi var ute .. först gick vi till netto. sen gick vi till viberga och handlade lite smått & gott. haha. vi va väll till typ 8. då skulle jag käka. mammi oh pappii kom hem med donken mat och sedan fick jag en t-shirt ifrån cubus med, TACKAR <33
men nu äre grey's anatomy som gäller:):)
pussar

i don't wanna be the broken-hearted girl.

hallllojjjjjjjjsan :)
nu har jag vart meeeega duktig och städat i min garderob och resten utav rummet. mke fint!:)
nu är mammi & pappi i stan och handlar .. så dom tog med sig min systemiiiskameriis samtidigt, eftersom den är sönder, elr något?x) aja, jag vill iaf att den ska fungera så ja kan fota lite nya bilder. så vi får se va det är för fel :) men nu gör jag ingenting iaf. får se om jag ska hitta på något senare ? sånt som märks.






duktig agnes

hejhej jag är verkligen duktig ^o) .
jag ställde alarmet på halv sju som vanligt, men sen trodde jag att jag tröck på snooze när det ringde. men ist råkade jag stänga av alarmet så jag vaknade nu vid halv elva typ. hahaha fyfan :) så jag struntar i skolan idag.  jävligt ont i låret har jag med. :( usch.
och i morgon är det dax att ta svininfluensan sprutan, är nervös som fan. men det går nog bra. undra om jag kmr få ngra biverkningar, hoppas inte.....
aja. nu ska jag äta lite mat som jag gjorde, började nästan brinna! HAHA :) jag borde fan bli kock. h6
men efter det ska jag nog städa i mitt rum , puss! :)


i wish i could forget


yeey ! :s

faaan typ? fick lårkaka på träningen. aj sjutton va ont det gjorde. hihi. inte skönt inte skönt... men jag lever med det iaf! hoppas de går över snart.  men attee, fan va dåligt träningen gick ;) sprang ute först med mathilda & carro. elr a vi gick ganska mke, mathilda har ju ont i benet och så var vi allmänt sega så då orks de inte springa. va nära på att göra en tabbeeee ... men sen typ snacka vi om cuper oh så. blir kanske partille elr nått?  verkar sjuukt kul. sen i hallen körde vi skott och fan vi suger , sen match oh lite och det var då jag fick lårkaka. ajajajjj. ;( i helgen är det !ääntligen! seriematch, väntat dynglänge! så ska bli kul.  är tagg redan nu fan.aja.
imorrn är det skola då, längtar verkligen inte tills 2h matten. usch oh fy. undra om jag ska göra matteprovet då?
och sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. kanske städa, om jag inte ska göra det lite nu, hatar att komma hem efter en jobbig skoldag med typ skit stökigt rum, finns fan inget värre x)
men nu ska jag plocka i ordning lite smått .. sedan blir det Vänner och sen sleeeptajm.
pusssss!


bara för att ja äääälskar min klass typ mega mke så lägger jag in det otroligt fina klassfotot!;d

9a föööööfan :D



no the party don't start til' i walk in (((((:

hejohååå=) har varit hemma typ nåra timmar sedan skolan.
skolan idag gick ganska fort. handboll på idrotten var kul. :) jag fick stå lite i mål och det var nära att jag dog,haha.. men jag tog faktiskt en boll som Albin sköt!=D  sen typ har alla varit skit konstiga hela dagen idag, tjuriga hit och dit .  menmen. :) nu har vi inte någon musik längre eftersom det är så mycket med lucian och julavslutningen sedan och sånt. så vi har håltimma då ist, mke skönt.  men frågan är om man ska vara med på lucian eller inte. hmmm? det är väl sånt som märks..

Idag iaf är det ännu en såndärn slapp dag,borde egentligen städa och plugga lite kanske? men jag har verkligen ingen ork för det. ska och träna sennnnn runt klockan sex :):)  är inte spc sugen på det men gör de iaf. ska ju snacka om cuper och sånt med. ;p får se vart vi bestämmer att vi ska åka.

pusssssar / agnes



sweet dreams ![:

nu ska jag lägga mig för att glo Vänner och sedan sova.
godnatt ! ♥



bara för att ja saknar sommaren och italien med bv <3

old pictures... :D

hittade lite gamla bilder!! :)


 
hah förra året när jag och becca tog hål i naveln själva, glömmer aldrig smärtan. fyfaaaan! ;o



dem där däcken  som jag gjorde nått cp i så jag stuka foten, kmr du ihåg mathilda?:D




när vi skulle på halloween fest förra året, hahah <3




hahahah fiifan nått ja aldrig glömmer, vi va störda becca!;) <3



haha grönan när vi var där med klassen i 6:an, =D




haha vadå charmig bilddddd, inge smink elr nåtttt, förra sommarn när ja va med lisa i skärgårn.<33
bjuder på den fan :D




hahah shit, kommer du ihåg vad vi kämpa med den här bilden?! liksom man ser ju knappt va det är för bild xd hahah men fan de glömmer jag aldrig. <3


ändring on tha blogggggg =]]

hejhopp!:d
idag så började en ny skolvecka. tycker allt går så fort. känns som det nyss var sommarlov men det är ju snart jul!  skolan var iaf ganska slapp. hade ingen sy slöjd för 9B hade gstab idag. så vi hade NO ist, tyckte vi kunde fått sovmorgon ännu mer ist, men nehene!:) Idrottsprofilen hade vi först en timma handboll på, sen skulle vi ha EA men becca och jag visste inte vad vi skulle göra så vi satt bara och kolla på alla andra. hah. ;)
gick sedan hem efter skolan med becca och becca.
när jag kom hem åt jag lite, var verkligen dyng hungrig :o  efter det har jag inte gjort nånting speciellt.
nu funderar jag på att lägga mig och läsa den nya FRIDA elr se på tv. så får vi se om de blir att gå ut nått sen. hhiihhh. har även ändrat designen elr vafan man ska kalla det på bloggen, var trött på den andra SOMFAN! 8)

ppuss hej så länge.

träningsmatch..

idag vare träningsmatch mot p95/96. vi vann :) bra spelat tjejooooor.
sen hare vart aluceum hela dagen efter det och kollat damlaget,p94 och herrlagets matcher :)
de va bra till en början med mke skratt men sen blev det massa tårar ist.. åh :(
men tack till carro,becca,mathilda,dennis,agnes,melissa som va söta och muntra upp. <3333
men sen när ja kom hem blev ja lite glad iaf när jag vann 50 spänn på en trisslott (a) hah. och jag känner mig sjuk igen, fyfyfyfyfy. får se om ja är hemma imorrn elr inte. aja nu ska ja skicka ett mail till becca sen blire väl sängen för att sova.
puss. :*







hate u

lööööördagen .

den här lördagen var fan najs :D först stan och så då, sen kvällen spenderades med becca, inte alls för ovanligt . haha!:) <3 först var vi lite själva och sen träffade vi på Ellen & Jessie, så vi gick lite med dem, becca är trög som alltid. haha men vi älskar dig endå. :D <3 sen dissade vi dem och mötte Dennis ist. :)) haha vi hade mega kul fan. längesen man träffade den killen :) men vi va med han typ från 8 kanske till elva. sen så drog vi ifrån varann och becca och jag gick till emil & berra & amnell, haha det var kul =] längesen man träffade dom pojkarna med så de va najs (: men mina fötter är dööda nu typ, haha aja sånt man får leva med.  men nu ska jag fixa lite saker.
puss och godnatt!! :):) <3




huur kan du... inga ord seriöst.....


så börja gå framåt och inte bara gå bakåt '

hejhej. idag fick jag gå upp tidigt. typ vid 20 över 9. fyfan det var inte kul. men skulle på öppet hus i stan så va tvungen.:p var på kungsgård,plusgymnasiet och john bauer.  plusgymnasiet sög enligt mig. men de andra två var greeaat! (Y) media.:)  sen åkte vi till Max och åt, äcklig hamburgare..... men där träffade jag Amanda:)<3
satt vid dom oh så. trevlans fan . men ao sen åkte vi till maxi och handlade mat, yey va kul-.-  men sen köpte jag jeanstights och hårnålar och toffsar . behövande saker :):):) ikväll blire väl becca i think. och tacos till mat (Y) haha.
men nu ska göra lite annat. puss hej så länge :*




& becca de är inte ditt fel,  verkligen inte.
vi har inte gjort nått fel alls. synd bara att de inte kan lita på oss..
älskar dig, tack för att du alltid finns <3


du vet att du kan klara av det men bara om du vill '

äntligen fredag!
gick till skolan idag då, efter att ha varit sjuk i 2 dagar.
vi slutade typ vid 20 i 2 så de va najs. hade  Bruce, haha skön gubbe fan!:) blev lite arger men sånt man får stå ut med  ;d  blev ingen idrott för mig, nyss vart sjuk så..  och så äre tydligen ingen match i helgen heller, fan vart utan matcher aslänge nu juu :o mke tråkigt.
men ikväll blir de nog en bra kväll med becca.E får vi hoppas. vet inte riktigt vad vi ska göra men nått skoj blir de nog, känns som jag behöver göra nått kul. men nu ska jag höja musikvolymen och sedan städa mitt rum. gaaah jag orkar inte, menmeeen måste göras.
hörsssssss senare fan :):)

har en ny bild med !!!!!!!!!! hahahahahaha nat.


i löööv you bejbi. <3





så jävla ful
& du är så hatad

torsdag.

mhh va ska man säga, jävla skit dag. det enda som var skapligt roligt var väl att amanda skicka gammla bilder på henne oh mig. va på cng med,,,,,,,,,,,,,,,,, redigt med boring.
men fan jag orkar inte skriva nu, allting känns så världelöst , ja vill bara komma bort :(
lita på mig vafan.......









sjuksjuksjuk.

jag är fortfarande sjuk, men nu har jag nästan ingen feber! yeyeyeee. :')
men mitt huvud kills mee tyyyp , men det är sånt man får leva med .
typ alla trodde att becca,becca & jag skolkade bara för att alla är sjuka. men liksom vaddå vi smittar ju varannnn?!:D hihie.  men ao, det har varit ganska okej att va sjuk iaf. haft kul på msn iaf HAHAHAH , fight mellan 2 fjortisgäng, de med gasmaskerna vann. HAHA becca fattar! ;)  hah iaf det finns folk till allt . yäs.
men atte, idag vaknade jag vid typ tolv elr nått. najjjjs =)  så gick upp och satte mig här på en gång, ska snart börja göra mig iordning, det är fan bra att va sjuk ibland slipper man sminka sig och skit , får huden vila lite. haha :) men sen kommer becca och hämtar mig och sen ska vi hämta amanda med så ska vi på öppet hus. :)
och imorrn blire troligtvis skolan.  ;p 



                                                             
   
                                                         

"/

varför kan det aldrig bli bra för? jag hatar att bli sårad hela tiden. varför inte bara bli kompisar ? jag vet, det kommer ALDRIG bli som förut .. men vafan bättre än det här måste det bli .  men jag vet inte vad jag ska tro för du har ljugit såååå mycket för mig, även om du inte själv tycker att du har det så har du det.  ibland säger du att vi ska prata och allt, men du skriver aldrig. fan allt hänger ju inte bara på mig. vi är faktiskt två om det här, bara att jag får ta all skit och bli sårad hela tiden, vilket jag är trött på. o jag begär inte att du ska ta mig först elr nått, men bara att du pratar med mig vafan. men du verkar inte vilja det och det är riktigt tråkigt..
ibland säger du att du vill och ibland att ja ska lämna dig ifred, du har gjort mig så jävla förvirrad och osäker så det inte ens finns ord. oh om du inte vill så säg det rakt ut istället , mkt bättre och lättare för mig blir det också. du tycker att jag har förändrats till nått som inte är så bra, men det är du som gjort så ja har blivit så som jag är, och du är inte samma person du heller? inte ens i närheten. ja vill bara att allt ska bli bra för jag orkar inte bli mer sårad nu.. saknar tiden som va. kanske för mycket.


mitt huvud sprängs..

ååh! jag hatar att vara sjuk. och nu har jag även lite feber med, usch. jag kommer säkert dö i den dära jävla svininfluensan snart med, haha!:p får se om det blir skola imorrn.  som det känns nu så blir det inte så.
har iaf sovit nästan hela dagen idag, väldigt skönt. imorrn om jag är frisk ska jag,amanda & becca på öppethuset på cng, :) så de blir ingen träning på kvällen .  nu sitter jag och lyssnar på musik, fan är trött på all  musik. nån som har nått musik tips ? :) och så sitter jag även och snackar med folk, töntar finns det gott om, ohja! hahaahaaa,
ska snart käka lite med.  mummaaa






sjuk .

haliiihalååå idag är ja typ sjuk. vaknade med huvevärk och ont i halsen, så blev att va hemma idag.
vaknade typ runt tolv, gick upp och åt lite och sen satte jag mig här. ska snart lägga mig och kolla tv tror jag.
igår så tränade jag, hmm va gjorde jag mer? ingenting tror jag fan. skulle vart med becca&becca men de blev icke av.  träningen var så jävla tråkig , blää. sen när jag kom hem kollade jag på DH. älskar't.
men nu ska jag lägga mig i sängen och glo tv, puss  :*





PiNSAMT TEST.

 sex/kärlek

har du varit kär? ja
är du kär just nu?  nej
isåf i vem? -
vem var den senaste du var tsm med? joachim
är ni fortfarande tsm? nej
om inte, varför ? för att
hade ni det mysigt under tiden ni var tsm? mm.
pratar ni fortfarande ? nej de gör vi inte.
saknar du den killen/tjejen ? ja fast inte på sånt sätt.
har du haft sex? nej
om du har, med hur många ? -
har du runkat av någon ? ah
har du pullat någon ? haha nej
har du sugit av någon ? nepps
har du slickat någon ? nej
har du gjort ett sugmärke på någon? ao
har du fått ett sugmärke utav någon ? ao
hur många har du vart tsm med ? ja vet inte riktigt.
hur många har du strulat med ? hmm no idea

tonåren/puberteten
har du kommit in i puberteten? au
om du är tjej, har du fått din mens? ao
om du är kille, har du kommit in i målbrottet ? -
har du några komplex över din kropp? om jag har
vad vill du ändra isåf ? typ allt?
finns det något du är nöjd med? knappt.
röker du? nej
snusar du ? nej
idrottar du? ja
isåf vad ? handboll
har du det bra hemma? ja de har jag väl
slut på frågor, tyckte du detta test var pinsamt ? nae. :p


hahahah

haha glömde en sak..
förut skulle becca ladda sin mobil så drogs kontakten ut och så skulle ja sätta i den. xd
och då sa, 

 jag - hah jag hittar inte hålet!
becca bara - jag säger till när du hittar det.
alla - asgarv!!!!!! HAHA.

hhhhhhaahahhhahahah aaa våran humor alltså XD
bästtttaaaaaaaa !:D

produktionsdagen..

tog död på mig.
usch oh fy!! nått posetivt var iaf att vi slutade halv två!  hata syslöjd, en hel jävla dag med syslöjd, usch säger jag bara.
men dagen blev roligare efter skolan med becca & beccaaa : )  drog till centrum ett tag, sedan gick hemmåt och åt sen drog jag till becca igen, vi va typ döda , så ja drog hem ganska fort!:p men iaf nere i centrum hitta jag en fin bild.. som jag bara måste lägga upp.
becca fattar va jag menar xd

 
HAHAHAHAHAH XD

ah men nu ska jag typ göra mig i ordning för sängen och kolla Vänner.. puss :*


'
allt -  är -  borta  -  nu
nöjd.

hitta en fin text..

kärlek, ingen vet hur jävla osäker jag är på den det kanske är bäst att jag lägger va med allt. bara vara singel och skita i allting med förhållande, så fort det börjar bli bra blir det dåligt. allt går neråt,neråt,neråt. jag tror inte på förhållande. har aldrig lyckats det har aldrig kunnat hålla till slutet, det är så sjukt gött i början, tror man hittat den rätte men sen visar sej sanningen det blir skit. jag är så rädd. rädd för att börja gilla någon riktigt mycket, för i slutet blir man sårad rejält. då går det inte över, det bara gör ont, så himla ont överallt. skulle ville säga att jag hatar kärleken men det gör jag inte. för när den väl är lycklig är den det bästa man har, den känslan slår alla andra känslor. att känna att man har en speciell person som bara är sin egen, känna att han är det jag vill verkligen satsa på, man tänker sig ett förhållande med personen, låter sina drömmar handla om den fina. vart man än går, så fort man låter sin hjärna tänka, en enda liten ledig sekund att tänka så är det den personen man tänker på. man skriver personens namn på ett papper fyller i namnet om och om igen så pappret tillsut går sönder, man slänger pappret, skriver ett nytt. man blir helt galet glad över att höra personens namn. man tänker inte på något negativt med personen bara det positiva som är det bästa som finns. dom där små sakerna kan man inte sluta tänka på. det är helt sjukt vad jag älskar det. tills det där jobbiga kommer när den andra börjar tveka, man själv börjar tveka, är verkligen det denna personen jag vill ha. är detta min dröm kille, jag kanske har för mycket krav på en och samma person, tror att det kanske finns en chans att nästa kille är sån? att han kan vara dröm killen han kan vara den där killen som edward i twiligt boken, sädär han som riktigt får en att rysa. får sitt hjärta dunka tusen slag extra när man ser personen, hör hans röst. men det visar sej att det är exakt samma, han var perfekt till en början, men sen slutar allt med att man inte betyder något längre elr man tro iaf det. för orden han brukade säga sägs inte lämgre, alla hans ord vara bara sagda för att få de dom vill ha. sen är man kvar där ensam och lämnad. inser att den första man hade var den perfekta, han har allting. det där extra typ, så kommer man in på tankarna igen hur bra allt skulle vara om de va vi..
snälla låt mig inte sluta tro på kärleken. för det är det sista jag vill

aaaaoooouuuuuuu

helgen har varit braaa än så länge :)
igår blev det träning och sen på kvällen var jag med beccaB, kul hade vi. haha rääddda ett tag där!x)
men sen efter ett jävla tag träffade vi fronda. han va idiot :o men haha jao xd  kul vare ju allt:)
kom hem typ runt kvart över elva tror ja, sen vart det datan ett tag. gick och la mig skapligt iaf..
sen idag vaknade jag vid typ halv tolv, gick upp kvart i elr nått.
sedan upp till aluceum till klockan ett . samling med brudarna dåå, sen åkte vi mot jönköping, åkte med Klara med lina & mathilda med :) treevligggggt (y) tog typ 2 tim dit.
sen kollade vi på matchen då . nära att allingsås vann, dumma ciudad real ;) men de va kul =d. fast sm - finalerna var så mke roligare . efter matchen så blevre donken självklart, sen heem.
när ja kom hem hann ja bara innanför dörrn sen ringde beccaE så skulle ja ut till henne. vi skulle vart med Bella men nänäää.

ist gick vi lite.. sjöng liiite högt i busskur, (a)  träffade på linn,ellen och jessica.. satt med dom ett tag. sen gick vi och träffade martin,joppe,andy och hampus , de va kul=) drog in typ vid 10 i ett, så kallt.
nu blire datan ett tag till sen sova, dyngtrött fan.
imorrn kanske de blir att kolla p94:as match, sånt som märks.
  

 
 
likadant varje gång, så sjukt trött på det. snart ger jag upp </3


godnattttt

känner inte för att skrivas om va  ja gjort idag, de tar jag på söndag elr imorrn kväll.
ska på handboll på dagen i jönköping, kuuul!
annars  äre väl ganska dugligt, känner mig sjuk, ackack.. och ja vet inte.. men allt känns bara så konstigt på nått sätt. allt är helt förändrat. men godnatt elr nått .

slapp torsdag :D

hejhej  :)
dyngslapp torsdag. de gillas!  vi hade sovmorgon idag för vi skulle till cng och siemens .. först var vi på cng, kollade på våran produkt elr va man ska säga till GSTAB. sen fikade vi lite och kollade in skolan, hah! såg ju lite snygga folk,mhhhm! ;) men där var vi iaf typ bara nån timma.  sen gick vi till siemens, fick ta på oss jätte konstiga headset , haha. så typ blev vi guidade runt där innen i nån jävla STOR verktad , hah.
fyfan va tråkgt de vaaaa. fatta inte vad han snacka om och så brydde jag mig inte heller :p
men sen for vi tillbaks till skolan. becca skjutsade mig, hah ja de tog ju ett tag men vi kom ju fram tillslut. hihi
idag var de iaf god mat i skolan!! tur de.  sen drog vi till netto och köpte lite smått..
när vi drog därifrån så kom det en gubbe som va förbannad på oss XD han hade gångstavar och ställde sig dyngbrett med dom så vi inte kunde åka förbi typ, sen sa han typ först till mathilda:

man får inte cykla på trottoaren !!! jag ska anmäla dig.
mathilda sa typ : hahaa aaah .

sen sa han till mig och becca som skjutsade typ :

man får inte cykla på trottoaren, och man får inte cykla två!!! 
jag ska anmäla er bara så ni vet!

vi typ bara : hhhah  jo men gör de du
 
  
sen sa jag: haha vet du våra namn elr ?

han typ vände sig om och stog och kolla på oss dynglänge , haha störd! :)
men kul var det.

sedan hade vi NO , den var kul. kasta papper i huvet på becca & erika . xp
sen vare najs för bilden blev inställd, yääs!:D idag ska jag va med mathilda, sen vet jag inte om jag ska träna, s¨ånt som märks, sen ska jag kanske sova hos mathilda med :))
men nu ska jag göra annat. puss :*

saknar min lilla sötnos andrea med, bli frisk ! <3


hungriggggg like häääälllll :d

tjauu, skolan gick fort. matte som bara fan ;o usch usch .
typ mentors samtal i grupp på mentor tiden , haha fan kul ju =D
men idag ska jag iaf va med mathilda lite senare, nu sitter jag bara här och gör ingenting. ;p
juste, hade no prov imorse med, hahaaaahhhhha ig på mig :(
men nu ör jag hungriiig som fan, väntar på mat så kan göra ett test så länge för att underhålla mig :):):)




1. Fullständigt namn? - Agnes Bergström
2. Exakt ålder? -  15
3. Vart bor du? -  finspååång
4. Bor tillsammans med? - mammi & pappii
5. Husdjur? katttt
6. Färg på ditt hus? typ rött?
7. När är du född? - 1994
8. Klass? - 9a
9. Vilket år tar du studenten? - ja vettifan ? xd
10. Något jobb? - aaee
11. När ska du sova ikväll? halv tolv kanske .
13. Duschat idag? - nej inte än.
14. Kramat någon idag? - många :)
15. Pussat någon idag? - neiii
16. Vad har du ätit? - knäckemackor i skulan
17. Dagens klädsel? - mjukiskläder vafan :D
19. Dagens sötnos? - ingen spc.
20. Dagens roligaste? - hah när merpaketet flög iväg,melissas tunga och shakeeer ;d <3
21. Har du många vänner? - ahråå,
22. Hur många har du kysst? - vettifan. :)
23. Vem kramade du senast? - hmm kmr inte ihåg, nån i skolan
24. Hur många vill du ha sex med? - tjugosju tusen :)
25. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen eller typ..
27. Har du pojk-/flickvän? - nääii .,
28. Vem pratade du med i telefon senast? - nån tönt som ringde dolt (:
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - " gör agnes the shaker då?:D<3" haha från amanda xd

FAVORIT:
31. Film? - hahh don't knowww, titanic är väll ganske underbar
32. Låt? - hm just nu kanske typ tik tok med ke§ha (:
33. Mat? -  typ inget spc
34. Dryck? - cola , mjölk
37. Stad? -  gbg förfan :)
38. Land? - thailand me like <3
39. Ämne i skolan? - idrott
40. År?  vet inte, 09 duger väll iaf

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - ingen spc
42. Personen du kysste? - jocke !
43. Gången du spydde? - hah typ sju år sen .
44. Gången du grät? -  inte längesen
45. Pizzan du åt? - i söndags typ
46. Gången du var i göteborg? -  nån gång i juli tror jag de va.
47. Gången du var i stockholm? - i maj med bästa brudarna
48. Gången du var full? - -
49. Gången du var hög? - -
50. Personen som såg dig gråta? - typ jocke oh sen tjejerna in tha sch000l ?. <3

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svarttttt
52. Hund eller katt? - katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda
54. Tv-spel eller datorspel? - nadaaa
55. Singel eller upptagen? - upptagen,
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - whatever
59. Big brother eller paradise hotel? -  hhah paradise hotel isåf ;)
60. Svart hår eller blondt? - blondt
61. Blåa ögon eller bruna? - båda är väll fint
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller stockholm? -  gbg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? -  högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? -  typ inget men pizza isåf då
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda?
69. Leva eller dö? - leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - my underbara friends ofc
71. Personer du hatar? nämns inte här.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - en hel del, fastän dom inte ens menart vissa..
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? -  1 elr nått
74. Glassar du ätit på en dag? -  jag räknar inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? -  don't know ,
76. Gånger du haft minnesluckor? -  ingen?
77. Piercingar har du? - 5 st i öronen,
78. Personer du saknar just nu? - sofia and lisa , och nåra tilllll
79. Gånger ditt hjärta brustit? - kan knappt räkna... men många.

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - v e t    i n t e
81. Ska du träffa imorgon? - alla mina kära klasskompisar
82. sjöng du senast för? - myself
83. Hade du senast en msnkonversation med? - berrrra ofc .
84. Spelade du tv-spel med senast? - hm andrea tror jag
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - ingen spc .
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - finns ju en del fittor ..
87. Förtjänar att dö? - ingeen
89. Vill du sova brevid inatt? - inte dig iaf h6

VAD:
90. Gör dig glad? - inget spc , men mina unerbara vänner ;*
91. Gör dig ledsen? -  skriver jag inte här.
92. Vad vill du helst göra nu? - göra så allt blir bra och typ dra till thaiiland
93. Önskar du att du slapp göra? -  känna såhär ,och slippa skolan
94. Vill du ha nu? -  en resa bort
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - inget som ja kmr på nu
96. Längtar du till? - finns inget, men kan väll ta julafton då.
97. Tycker du om dina betyg? -  suger, men ska fixa
98. Ångrar du ditt liv? - a lot.
99. Är det bästa som har hänt dig? - inte ens värt att skriva. :/


:o

heeeej, jag är redan uppe , ett mirakel fan!! :o  :D
så idag kmr ja nog i tid till skolan, om inte becca är sen like always ;)
men igår skrev jag ingenting, men ja gjorde inget spc heller, träning och typ plugg.
jag kan fortfarande ingenting till NO:n !!! kmr nog få ig. :/  men de är mitt fel.
men nu ska jag platta håret och smiiiinka mig, sedan är jag klar och då ska jag plugga lite :p
pusss :*

skul4444n

tjao, nu har en ny skolvecka börjat då. uschh va jobbigt... längtar efter jullovet som fan.
men dagen gick väll skapligt fort, försov mig iaf. men kom inte så sent som tur är!:)
på syslöjden hade melissa kul och berätta om sitt lilla.. ja va ska man kalla det ;) haha XD
sen fick BeccaB reda på lite grejer jag trodde jag sagt, men näheene ;)
hah idag har ja rensat bland en massa bilder typ. :) och bara slappat.
nu ska jag ut en sväng med beccoorna ;d
puussss oh kram föfan ;*

ifall att liks00000M.

Alla tjejer måste göra det, det är försent att bara strunta i det.

Inom några få minuter så kommer något jätte jobbigt att hända i ditt liv, om du inte gör detta.

men om du gör det, känn dig stolt.. något bra händer i veckan




OM JUST DIG

Namn: agnes
Bor: finspång
Smeknamn:
hah inget, bara berra i handbollen :@
Familj: mammi,pappi oh sisterrrrr. får ju inte glömma katten med =D hih
Skola: grosvad föfaan

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
Saknat någon : aaa.
Ångrat något : alltid.
Ljugit : vet inte, tror inte de.
Svikit någon : njae.
Kännt dig sämst? : aoo.
Gråtit : massvis.
Skrattat : ohja :)
Varit sjuk: neppss.
Varit utomlands : tyvärrrrrr.


KÄNSLOR :
Gråter du ofta?: på senaste tiden har de blivit så.
Skrattar du ofta ? ;  aahrå
hur känner du dig just nu?: typ trött oh sen vet ja inte.
hur har du mått senaste tiden ?: skiftande, men typ bortglömd och sviken men ao.
har du funderat på självmord? : nae
hur många har du varit tillsammans med denna månad? zero
tror du på ett föralltid? : nej, inte längre.
vilken sorts kille gillar du ? : omtänksam..
ska en kille vara söt eller het? : spelar ingen roll , beror helt på.
ska en kille vara lång eller kort?: längre än mig iaf
ska en kille vara blond eller brunett?: spela rollll


UTSEENDET PÅ DIG
brunett eller blondin ? : brunett :d <3
långt eller kort hår? : långt, men de ska bli längre ;D
nöjd över dig och ditt utseende?: skulle kunna bli bättre ,
brukar folk säga att du är snygg eller söt? : aao -.-
har du långa naglar? : nje xd
sminkar du dig? : aaaaaaooaoao :)

 

 

 

 

 

 

 


the daaaay

hejhej, nu är jag inne igen efter en rolig kväll med becca , haha seriöst kan man verkligen göra bort sig mer än va vi kan? xD dyngkul....
men att, idag väcktes jag 09.15, ja blev skitsur ;o somna om till 10. då kom pappa in och sa att jag var tvungen att gå upp, så ja gick upp och va ganska så sur :) vafan ja ville ju sova.. men sen kom vi iaf iväg till den dära mässan .. fett mke folk. fett snygga en del killar va , hahhaaaa. och fett fula en del andra va... XD HAHAH! get some help :) .... ajaa.  såg en del folk man kände igen :)  fick typ tusen nya kataloger ,  fortf osäker på vad jag ska välja.. skulle va najs att flytta men njae.. :p  aja, sånt som märks.
efter mässan så åkte vi till maxi , och äntligen fick ja tabletter!:))  hihi.
så typ va beccaE där tydligen.. men hon var blind. men sen träffades vi på HM och då blev det fnittrigt. men va tvungen ;) haha :D       aooo sen drog vi en sväng på team sportia och sedan media markt , ge mig en ny dyngstor tv tack :O hihi ..
sen hängde jag med andrea till viberga för hon skulle handla nått.
och sen hem och åt och sedan var jag med becca :')
imorrn blire film/pizza med laget och sen brottningsträning men jag ska icke träna för har ont i knät & min lilltå, fortfarande :O den har blivit cp sen ja slog i , nuddar fan inte marken xd hahahahaha. aja:D
nu snackar jag med beccaa,dennis , anton på msn, de är sociala så ska va de tbx nu, pusss :)))





saknar sommaren, speciellt italien. ta mig tillbaks. allt var så bra då , inget var fel , elr jo tkte jag kanske då.. men inte nu..

let's do it

tjaao, gymnasiemässa idag. haha skriver mer om det sen för nu ska jag ut med beccaE :) höhööhhhhhhh.
slänger in 2 gammla bilder på oss med,HAHAH snygga ärom ;)

men pussss:*











äntligen helg :D

yeyyyyyy :):) , riktigt najs med helg . hata skolan , usch.
fast fan slapp dag idag med massa film, och för en gångs skull bra filmer :o en sjukt äcklig film och en sjukt rolig! hahahhhhhh :D. men typ flummat lite med andrea och becca som vanligt.   sen efter skolan stannade vi kvar i skolan innan träningen, så käka lite smått nere vid medley , sedan ut och springaa.. fan va jobbigt de va , haha helt sega. sen typ kontrade vi och körde övergångar. i slutet match mot p94, hahaaaa de gick ju bra?  ^o)    nej men orka bry sig typ ;d haha men cp knä med, ajaj ..
och melisssaa!! hHHhhahahahahahaahhahah jaduuuu... XD <3
kuuuul vare.. men vad kan inte nämnas ;d
men attee, idag blire gymnasiemässan och sen vettifaan, nånting iaf  :))
puuuuuuuusss :*





svårt att acceptera, men jag måste

ttteeest.

PINSAMHETSTEST 09! 


har du pojkvän/flickvän?
neeej
har du haft pojkvän/flickvän 2009? ja
har du hånglat med någon 2009?
 uhja.
har du kramat någon 2009?  aaa
har du hatat någon 2009? jadå..
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2009? ah tyvärr .,
är du kär nu?  nej
kan du vissla?  ahrå, ibland så 
äger du en mascara? ofc.
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter?  tror de ,
är du emo? nej
är du brat? ?  neej
gillar du vältränade killar? såklart
gillar du nörd-killar som pluggar? nej
gillar du tjejer?  aaao
är du bisexuell? - neiii
har du nångång tyckt om någon i din ålder?  a
är du brunett? yäs
är du blond? nää bara i huvet ibland .. xd
har du haft svart hår/har du just nu?  öhmm nae va.


HELT SERIÖST.
vad har du på dig för underkläder? - trosor oh bh
hur gammal har ditt äldsta hångel varit?  - typ 17 ?
när hade du sex senast? -

SENASTE.

vem fick du sms av senast?
  berra :d
vem skickade du sms till senast? becca e :)
vem ringde dig senast? hah emil antonsson av misstag tror ja xd
vem hånglade du med senast? joachim ?
vem pussade du senast? haaah typ andrea i badhuset, råka krocka med huvena elr nått xd
vem kramade du senast ? hmm markus R ? xd
vad drack du senast? cola :p
när däckade du sist? --
är du allergisk mot någoting? hah kiwi & gräs typ :p


oj va pinsamt ......


dageeen.

haliihalå ((:
imorse hann jag duscha :OO ett mirakel typ!!och jag kom fan före andrea ut där vi möts ;o fast vi kom försent till skolan x).. oh seriöst ja hatar min lärare anna , så jävla jobbig, hon väljer alltid mig så ja ska svara på massa cp frågor inför hela klassen -.- xd inte fan kan jag massa skit om hinduism . haha :) förövrigt gick de ganska fort, gick ner till medley och köpte lite käk oh sådär , haha :) najs. äcklig skolmat som vanligt,  när ska dom fixa normal mat ?! ;d.  på bilden vare kul, skulle fixa en reklam affisch om disco . som träning inför GSTAB arbetet :p
var med Melissa & Jennie, våran va lätt snyggast h6.  oh om nåra veckor ska vi ta spruta mot svininfluensa , gaaah men de går nog bra (a). men aette idag ska jag typ städa , om  ja orkar (: sen ska jag väll träna :p
men puss hej nu ska jag rensa lite bland lite bilder ;d :*





nu fattar jag.

skuul & stan. (:

tjaao. skrev ingenting igår, ja hade inte lust och gjorde annat ..
lekte med andrea och tränade sedan . vi sprang typ världens längsta varv :o iaf vissa av oss tjejer.
träningen inne var tråkig förövrigt.  mitt knä är bättre iaf (y). sen när ja kom hem kollade jag på Desperate housewives, bästaaa.. <3

och idag var dagen jävligt seg , försov mig , vaknade  typ halv åtta. men vi kom ändå inte försent :)
kallt ute, blåste nästan bort. och sedan under dagen började det snöa också . skitväder.
men dagen gick väl ändå rätt fort men var så himla trött. på klassrådet körde vi nån avslappningsgrej där man skulle "drömma sig bort" till nån trygg plats elr vafan de va. sjukt svårt att koncentrera sig . haha :)
men sen idag lekte jag med becca. e   , haha vi drog in till stan vid 5 xd hon skulle kolla jacka. blev ett hastigt beslut, men sen blevre donken där inne oh lite sånt (: sen bussen hem hade vi en neger som glodde på oss. hahh. (;
missade grey's anatomy :( buuhu.. ajaa.. livet går vidare för de:D haha.
justeee, haha på tisdag ska vi sjunga och spela typ gitarr/keyboard inför Jonas, pinsamt elr vaddå . Tur är att man får gå in två och två. och jag ska gå in med kära andrea (: <3
hahh men nu ska jag snart dra för att kolla vänner oh så.  pusssss :):*





b e s v i k e n   på dig, det är va jag är !

myysdag :*

chacha :)
förut blevre film mys med min lilla sötnos andrea :) <3
vi hyrde två filmer, tjejfilmer som fan ;D kmr knappt ihåg va dom heter  ? xd men aa dom va bra :)
drack typ 27 liter cola också. mummaaaa :)
imorrn ska jag va med henne igen, greeeeat (y)
grattis till mathildas syster sofie som fick barn idag! :)))
och sedan har nilas m.f skrivit en låt till mig, haha fan fin ju ;D
men nu ska jag lägga in lite låtar i mobilen och sedan lägga mig. hoppas på att ja kan somna lite tidigare än va jag gjorde inatt.. :p
aja puss :*


kalllllllt

tjaao.
blir ett kort inlägg, ska möta andrea kvart över tre..
så ska vi gå och hyra film och mysa sedan hemma hos henne, ute går ju inte att va iaf!!
så jävla kaaallt :O
aja måste skynda nu, skriver ikväll. puss :*



bruuden & jag, haha älskar dig gumman <3
(oseriös bild.

BiLDER :]

va ute med carro förut då. hon frös som fan, men inte jag :) vi tog en långpromenad, prata om typ allt o inget?
alltid najs. :) skönt att prata av sig skit ibland.
imorrn börjar skiten igen då, fyfan verkligen otagg på de. varför kan vi inte ha typ en månads lov ?=)
så bara öser det in  skit om gymnasiet... vafan ska man gå? uschusch. men de orkar vi inte tänka på nu.
nu har jag tråååkigt, ska snart ta en dusch och raka benen, haha :d














- ' baby i'm a superstar.

tjaaao.
nu har jag vart duktig flicka och städat mitt rum!:D fint äre. haha.
men nu ska jag ta nått att käka sedan ska jag va med carro.
puss skriver ikväll :):*




idag äre myskläder som gälllller :')))
hihi, <3


åååh blir så arg...

nu har jag haft en till nästan sömnlös natt, så jobbigt! jag somnade typ runt sju imorse.  även fast jag var grymt trött så somnade jag inte. irriterande like hell, mhm! :p så idag är jag jätte trött...
får lägga mig tidigt ikväll, för imorrn börjar ju skolan igen, usch.
men idag ska jag iaf städa mitt rum innan mina föräldrar lackar ur på mig, hahah :)
sen ska jag va med Carro, dynglänge sen så det ska bli kul.
men nu ska jag sätta igång med det jag ska göra så jag kan va med henne idag.. ;D
puss ;*

carro&jag i vintras :) <3


bästavän.

vad har hänt egentligen ?
allt och alla förändras men våran vänskap ska fan inte få göra det.
bästavänner föralltid, sa vi ju.
såhär kan det inte fortsätta.
jag saknar att umgås med dig, jag saknar att prata om typ allt med dig över huvudtaget.
italien i sommras, fifan va najs det var.
aldrig haft så kul i hela mitt liv.
du och jag.
vi har minnen som ingen annan kan slå.
fyfan va minnen vi har, sånna man aldrig glömmer bort.
som vissa grejer i Lien , haha.
nämns inte här men du fattar nog..
och på balkongen i italien, asså fyfan vad vi garva.
kunde inte ens andas nästan ju.
haha ah fyfan gumman <3
jag älskar dig min bästaste vääään, finns ingen bättre än dig! <3
finns för dig till tusen, nu&föralltid.
älskar dig silverfisken ;) <3333



fett gammal bild men orks inte bry sig ;d <33


RSS 2.0