videos


orka dock inte rotera men de får ni leva med ;dd





från i helgen :DD

en dag med beccaaa

var det som blev idag. riktigt kul hade vi.  drog direkt te lotorp på moppen från handbollsturneringen som vi jobbade på, fyfan för det men stog ut trots allt :p hon bytte bara kläder sen åkte vi te finspång igen oh hem te mig, hon lockade mitt hår. finfinT blevre ju, haha ah sen skulle vi gå ut iaf och då platta jag håret. becca fick damp och låg oh skrek " äruuu klaar snart :O?" hela tin -.- men kunde verkligen inte gå ut så, ah sen gick vi en promenad. hon gnällde hela tin och sen skrämde jag henne vid storängen. ni skulle sett hennes face asså;) HAH! sedan åkte hon hem. nu tar jag det lungt, ska ta en dusch snart och sedan blir det väl att sitta här lite till innan jag ska sova.
imorrn är det nån Mj konsert som skolan ska glo på i folkets hus, hah aja bättre än lektioner vafan!! :)
nu har jag äntligen lyckats lägga in bilder från mobilen igen, blev damp där ett tag så ska lägga in lite bilder.






HAHAHA damp bild XD






albin är cool in tha schoool :D




skon som vi gjorde av en tidning på medley XD hAHAH


kolla gubben i bakgrunden;)) cutie


kul på syslöjden typ ;)


FJORTIS blablablablaaaa

asså fan va trött jag är på allt om fjortis och skit. låt folk va och låt dom se ut hur fan dom vill? visst det är inte snyggt med reflexvästar och snoddar upp till knäna och idomin på läpparna , push up te max oh allt sånt därnt men orka bry sig ärligt talat? nu för tiden är ju typ allt och alla fjortisar. jag undrar hur många gånger per dag man blir kallad fjortis, haha men seriöst man tar inte åt sig av det xd så fort man typ tjaffsar med någon elr så, kommer fjortis in på en gång. jag menar oj vilket hårt ord -.- ajaa så trött på det bara. nu är ju fjortis bara en kul grej som alla driver om så liksom aah ..:p




inte alltför snyggt men är la deras egna val ?xd

hemma nu

träningen var rejält med tråkig. så oseriös, inget ovanligt typ , menmen. cup om typ 20 dagar eller något? jomen det ska bli kul! vi ska till typ allingsås eller något. så det är en bit bort. skönt att komma iväg över en helg.
nu har jag ätit lite så ska väl chilla lite nu bara. ska sova om en stund med. :)

@städning

äre som gäller nu. orka inte igår kväll så, inge gym idag heller, noo.
så blir mathilda oh becca. sen träning.
later

i'm weird cuz i hate goooodbyes

hejhejhejhej alla.
helgen var mycket bra. sov hos mathilda lördag te söndag. vi hade fett kul! skrattade som bara fan, haha.
ah igår iaf så gjorde vi en tabbe, glömde ställa om klockan oh grejer ;) satt oh stirra rakt ut i luften på medley i typ 2 timmar, HAHA. jaja. idag så vare skola igen då, usch oh fy. men går bara i skolan typ 3 dagar den här veckan så det är slappt, plus att vi har matte vecka så alla andra lektioner åker bort på förmiddan. okej matte suger men de är ändå fan soft med matte vecka;)
efter skolan var jag med mathilda. så osocialt de bara kan bli typ? haha båda typ somnade eller något. fett trött nu med, men ska duscha och städa innan de blir sängen. jobbiiiiiigt!
har även varit hos tandläkarn idag, usch oh fy. men de gick väl bra. :)
imorrn på dirren efter skolan ska jag och andrea gymma, och säkert relaxa ? :) får se om jag tränar handboll efter de, så ont i min höft. men kan ju alltid försöka :)
ne nu har ja inte mycke mer oh skriva, ska ta mig en dusch nu.

puss.




bikini

href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=iJE48XxvxE497Z2eFOwdeOKd#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


look in my eyes and say u want me

hejhej. idag vaknade jag typ halv två eller något, somnade sedan om och gick upp efter ett tag. så nu har jag sovit ut. så skönt! ikväll ska jag nog sova hos mathilda, nicenice. det var längesen så ska bli kul:)
vi ska va med dennis med. kul , yes.
ae men nu ska jag väll ta och göra mig iordning lite. hehe puss så länge

god damn you're beautiful '

hejhej, hemma nu efter en trevligt kväll med andrea!:) träffade emil,emil,jonas,danne typ. det var trevligt =]
nu är jag ganska trött. så ska sova nu tror jag. har även så sjukt ont i höften så jag kan tjuta. fy:(
i morgon blir det att vara med mathilda och dennis, trevligt trevligt.

pusshej

jag trampar på fast det känns så svårt

hejhej. hemma ifrån träning nu.
skolan idag var.. seg? typ alla var nere verkade det som. kul ibland iaf. idrotten var faktiskt kul. man skulle vara två och två och ha ett band mellan handlederna. så man satt ihop med den andra, först va det fotboll, sen typ doppboll och handboll. så det var kul. ah sen hare väl varit ganska slappt. va i filmsalen typ 2 ggr. asnice.
stannade kvar vid medley efter skolan för väntan på träning. käka glass under tiden och snacka med brudar. ah sen tränade vi, och eftersom vi bara var typ 6 st på våran träning så var vi med på p94;as träning. ah men de gick väl ganska bra. fintade bort dennis as mke, KUL(a) lite pinsamt vare att träna med dom, men ja överlevde. hihi
nu sitter jag här, har precis käkat mat. blev kebab med pomme som pappa var och hämtade. mumma!
ska göra mig iordning lite. sen blir det att vara med andrea. vi hittar nog på nått kul ;d

puss så länge


gaaalen bild . hih det var en underbar kväll! ♥

tummen upp & tummen ner


* snön börjar smälta bort massor nu, verkligen tummen upp!!
* för andrea, hon är toppeen ! :D
*gratis sms, så jävla nice
och..
* ATT DET ÄR FREDAG I MORGON. <3





* för folk som tror sig att de är bäst.
* läxor, fyfy har massvis ja inte orkar ta tag i riktigt.
* för att tvätta bort smink, haha asjobbigt ju. men man måste ju..
* kissie, hon tror hon äh så jävla snygg -.-
och..
*  verkligen tummen ner för att tankafett blev borttaget :o

igår och idag :)

igår var jag ju i stan med andrea, vi hade så jävla kul! först när vi kom in åt vi på mcdonalds då. båda två var typ utsvultna så det var dynggott. satt där ett tag. sen drog vi till affärerna, först typ hitta vi ingenting.. men sen kom vi till monki och då hitta jag en tröja iaf. sen köpte andrea lite grejer och jag köpte även jeans,foundation en till tröja och lite små grejer. så det vart bra grejer köpta. men iaf , andrea provade ett linne på carlings , jag kollade runt lite så länge och sen gick jag till henne för att kolla om det passade och så.  så typ drog hon bort gardinsaken så jag kunde se och sen snackade lite. ah sen efter ett tag drog hon av sig linnet helt plötsligt och så står vi fortfarande och snackar sen bara "HHAH va håller jag på med" stog hon där så alla kunde glo in, HAHA fyfan vad vi skrattade, sjukt kul. sen satte vi oss på donken igen och tog en glass så vi slapp vänta på bussen ute. och andrea hade köpt en maskara och en kajal så typ sminka hon sig lite smått för skoj skull, hon hade videsamtalgrej på min mobil så hon såg en aning om hur de blev. haha och när hon tog på maskaran fick hon först en klump på ena sidan näsan som hon smeta ut så det blev helt grått och sedan likadant på andra. SNYGGT VA DET!:p
tog 20.05 bussen hem till finspång igen efter en rolig dag.

idag har det dock inte hänt någonting kul. jag har varit duktig och bytt påslakan och sånt i min säng, har även städat lite smått. ska väl ta tag i lite läxor nu med. fick även mat på mcdonals igen (HAHA) ae men mamma och pappa var i stan så de köpte med sig hem. mmMUMMA.

l a t e r


är du nöjd nu? var det de här du villee.. ?

ahejj JAG LEVER faktiskt:))
har verkligen inte orkat men nu ska jag fan ta tag i dettaa.
skolan går fan fort, vilket är skönt. allt bara rullar på.
idag hade jag utvecklingssamtal, gick väl bra. bara att jag måste ha typ möte med min mentor efter varje syslöjd för att se om jag gjort de jag ska och vad jag ska göra nästa gång. för jag har ig i det så måste fixa ett g ! NU!!
men det ska nog ordna sig tillslut. idag har jag även cyklat för första gången på länge, hah fan det var as skönt!
andrea och jag cyklade och hämtade busskort hos min syrra , sedan köpte vi vindruvor ,sorbet glass oh cola. de förutom glassen var tills imorrn till nationella.  imorgon är det engelska skriv. bläblä. aja det är väll bara att skriva på!:) efter skolan blir det stan med min lilla bebis andrea.:) shopping, WOHO =D
men nu blir det sängen. har även fett ont i huvet och höften sedan träningen. hmm..!PUSS!

ofixade som fan :D




asgarv.com

ännu mera asgarv

de cooola brudarna med colorna;)



hah du är bäst gumman, du får mig att må bra hela tin♥
idag vetifan vad som var med oss, så jävla flumma. haha!
bästa var ju med nivea krämen efter idrotten, haha fan vad vi fick skrubba!!
PUSS PÅ DIG!

you don't see me

hahaha till matchen säger jag bara! skratta ju och höll på ;p förlorade iaf, resultatet är NÄSTAN pinsamt, hihi!:)
men jag är så hiiiimla trött nu, så ska lägga mig. blir självklart ett O.C avsnitt innan,
PUSS!


roligt inlägg... haha

california here we come ;)

tj0. =]
nationella hörförståelsen idag var typ as svår? dom pratar så snabbt och otydligt tycker jag.
läs var så mycket lättare. menmen. efter skolan så gymmade jag med andrea. vi drog även ett varv i bubbelpoolen och ångbastun, N!CE.(; tränade sedan handboll. oseriös träning som fan vill ja lova.ja kan ju inte skjuta längre ;p ILLA! stolpar hit oh dit.. hm!

men ska se ett avsnitt o.c nu sedan sova, fast behöver inte stressa imorgon bitti , ska inte sminka mig så. ;)
andrea oh ja har lovat att vi ska klara oss utan smink fram till den 1;a när skolfesten är , då får vi sminka oss :D haha. GOOOD LUCK! (Y) :)

pusshej

keep on walking

hejhej. skolan gick skapligt fort. bad på profilen som var ganska scary för de va en groda i vattnet, HAH!
ah men iaf efter det drog ja hem, käka,städa oh lite så. sen mötte jag upp andrea som skulle sälja jord. jag var snäll och följde med henne!(; mathilda kom ut sedan och vi promenerade till centrum och sedan hem till henne igen. där blev det mycket skratt och lite o.c :)
nu är jag ganska irriterad eftersom de ska komma några ochbyta fönster oh grejer imorgon så får ja inte sova i mitt rum :@ jävla......
menmen, måste få sömn nu för imorgon väntas nationella!


italien <3
skulle inte skada med en resa utomlands nu..

like a faded picture

hejohå, hemma efter en lång dag :) match med både mitt lag oh damlaget.
så nu ska jag lägga mig, SKA BLI SKÖNT!:D skriver mer imorrn. är för trött nu.
pussN

slappdag.com

allt jag gjort idag är bara oh slappat. ganska skönt faktiskt. mestadels har jag kollat O.C, kan ju inte sluta kolla!;)
ikväll träffade jag mathilda en sväng. vi gick te filmis en snabbis sen gick jag hem igen!:)
mathilda har skickat en hel hög med bilder sen vi var typ MiNi :D så dem ska ni få se nu. hahaha njut somfan!:D
efter det här inlägget så blir de sängen & o.c
taggamatchsenareidagmed.eheheh puss


















heta som få!

b3stfri3nd's

42 frågor om en



bästavän

1.Vad heter hon? andrea almqvist
2. Hur gammal är hon? 15
3. När träffades ni sist? igår:D
4. Vad har hon för hårfärg? vrunt

5. Brukar hon färga håret? inte ofta :)
6. Vilka färger har hon haft? ljusbrunt oh mörkbrunt typ :)
7.Vad har hon för parfym? typ paris hilton cancan
8. Är hon galen? ja fyfan!
9. Vad är erat första minne? hmm jag vet fan inte längesen.. men kan ta tuggummit;)
10. Har ni många minnen ihop? ah! tusentals
11. Vart bor hon? finspång
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nope ;/
13. Är du avundsjuk på henne? njae :D
14. Vad heter hennes syskon? ebba,alicia och isak :)

15. När träffades ni första gången? när vi var typ mini :)
16. Hur träffades ni? genom nån gympa/dans sak ?xd
17. Vad går hon i för sporter? fotboll .

18. Vad kan hon göra på helgerna? va med mig (a):)
19. Göra efter skolan? typ kompisar och träna.
21. Har ni pussats? haha inte på riktigt:d
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? ja :)
23. Har hon fräknar? naee.

24. Har ni kollat på film någon gång? ja :)
25. Har ni bråkat någon gång? ja

26. Har ni sovit i samma säng? aah :)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? typ :p

28. Har du sett henne gråta? japp<3
29. Vad gjorde du då? tröstade henne :p
30. Har du sett henne vara riktigt arg? ohja!

31. Har hon sett dig gråta? japp
32.Vad ska ni göra i sommar? massa kul!:D
33. Har hon svikit dig någon gång ? ah, fast längesen!
34. Har ni pratat i telefon någon gång ? ja:p
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? skulle leva för henne:)
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? klart.
37. Älskar du henne? ja :)
38. Vad är det bästa med henne? hon får mig alltid på bra humör<3
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? ingenting
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? jarrå
41. Hur ser hennes klädstil ut? snygg :)
42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? det avgör hon själv ;D




42 frågor om en



bästavän

1.Vad heter hon? mathilda vesterlund
2. Hur gammal är hon? 15
3. När träffades ni sist? i onsdags ;p
4. Vad har hon för hårfärg? brunt

5. Brukar hon färga håret? ja men nu har hon inte gjort de på ett tag :)
6. Vilka färger har hon haft? blont,brunt :)
7.Vad har hon för parfym? paris hilton cancan
8. Är hon galen? jadå:D
9. Vad är erat första minne? ja vet inte, typ när vi träffades :)
10. Har ni många minnen ihop? jaa!
11. Vart bor hon? finspång
12. Har ni varit utomlands tillsammans? japp!:D
13. Är du avundsjuk på henne? nerå(:
14. Vad heter hennes syskon? sofie & maja

15. När träffades ni första gången? typ 2003 elr nått ;p
16. Hur träffades ni? genom skolan sen hemma typ?:p
17. Vad går hon i för sporter? handboll (y)

18. Vad kan hon göra på helgerna? typ va med kompisar elr så :)
19. Göra efter skolan? typ kompisar,data oh träna :)
21. Har ni pussats? nej ;d
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? ah ibland :)
23. Har hon fräknar? najje :)

24. Har ni kollat på film någon gång? jaa
25. Har ni bråkat någon gång? aah

26. Har ni sovit i samma säng? ja (:
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? typ ja:)

28. Har du sett henne gråta? ja.
29. Vad gjorde du då? tröstade ! <3
30. Har du sett henne vara riktigt arg? hmm ah lite kanske

31. Har hon sett dig gråta? yäs
32.Vad ska ni göra i sommar? en hel del:
33. Har hon svikit dig någon gång ? jadå
34. Har ni pratat i telefon någon gång ? jaa
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? leva för henne:)
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? klart
37. Älskar du henne? ja!
38. Vad är det bästa med henne? har alltid kul:)
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? ingenting
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? jadå:)
41. Hur ser hennes klädstil ut? snygg:)
42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? de bestämmer hon själv:)


!!!

fan vad irriterad jag är på allting, inget blir som jag vill.
seriööööst, kan nått bli som ja vill snart eller?
typ allt oh alla kan dra nånstans tack:):)

LÅTAR

nån som har några bra tips på låtar??
KOMMENTERA!

hiss/diss

nån tyckte att ja skulle göra en hiss oh en diss. så gör de snabbt innan ja sover då!:)

HISS

musik! det får en alltid på bra humör när man är arg/ledsen t.ex och ja skulle inte kunna leva utan det vafan ;o

DISS
SNÖÖÖ!!!! ååh, usch va mycket snö det är nu! för mycket verkligen, oh när det börjar smälta så blir de bara kallt igen så det blir isigt och så. kan inte allt bara försvinna nu så vi får vår och sedan sommar! nån som håller med mig?




you're out of my life

hejsan allihoppa! studiedagen idag har varit nice.
jag har lekit med becca, vi gick te netto oh sen hem till mig igen. blev datan mest bara.
vi älskar min lilla Pugh med! haha. roliga namn man kan komma på.
nu ska jag inta sängen och kolla lite O.C. har fastnat för det nu ist för OTH.
imorrn är det skola igen. fy så jobbigt. menmen, snart freedag och helg igen!:D
PUSS!:*






PUGH = beccas darling!

its not easy when your gone

musik äe det som gäller nu. nån som har låt tips?:)
träningen ikväll var skit tråkig för er som vill veta. blev knappt svettig ju. haha! stog typ bara där.:p
det var jobbigt att gå hem med väskan på axeln.  imorrn blir det bara slappa på studiedagen då. skönt som fan.
hihi, men nu ska jag kolla lite sedan blir det att glo O.C och sedan sova.  puss!



GE MEJ SOMMAR !!!!!!!

T3ST!

TIO JAG.
1. heter: agnes kristina bergström
2. ålder: 15
3. bor:  finspång
4. längd: 168 kanske
5. har en bästavän: yäpps!
6. parfym: paris hilton cancan , dkny äpple.
7. har på mig: mjukis kläder. hihi
8. har kompisar av det andra könet: självklart
9. ska nu: skriva det hära.
10. har bra självförtroende: nej

ÅTTA HAR
1. har en sjukdom: nepps
2. har många kompisar: jadå :)
3.har haft självmordstankar: jaadå
4. har vart kär i en som inte känt samma sak:
mm :p
5. har en kompis nu sedan barndomen: jaa :)
6. har duschat idag:  japp

7. har vart full: nope
8. har skilda föräldrar: nej :)

ÅTTA ÖVRIGT
1. vart utomlands: jaa
2. vart var du utomlans sist: sicilien.:D
3. vem berättar du allt för : andrea isåf. men har ingen ja berättar riktigt ALLT för.
4. vem litar du på mest: mina närmsta vänner
5. senaste inköp: vet inte. tuggummi tror ja
6. ljuger om vart du är till dina föräldrar: har gjort :p
7. tycker om någon just nu: nja :)
8. har åkt skidor: ah men längesen

SJU SENASTE
1. du pratade med: mamma -.-
2. du pratade i telefon me: vet inte, nån idi0t ;p
3. smsa med: joakim kanske:)<3
4. du kramade: vet inte, nån i skolan
5. du pussade: vet inte;)
6. du msnade med: jesper.:)<3
7. du sov bredvid: mathilda oh så typ ;p


FEM ANTINGEN ELLER
chips eller godis?  godis.
bästa vän eller många kompisar?: båda två :p
strul eller förhållande?:förhållande

jeans eller shorts?: shorts ifall det är varmt
svart eller gult? svart.


my body is frooooze

ahej. as seg dag i skolan. men imorrn är det studiedag! wie. skönt som bara fan. men nuär det detta som gäller :D


O.C =D


pussen'

I'm jumping all over the world!

hejjjj, inte skrivit på typ massa dagar. men ja har inte orken. men ska komma igång imorrn elle rnågot igen.
nu ska jag glo O.C och sedan sova. puss godnatt :*




dina ögon kommer alltid kunna få mig att sväva..

hejsan, seg dag.. skolan var aslång typ?:O kändes verkligen som vi var där i typ 15 timmar eller nått. uuewh.
men jao efter skolan iaf så drog jag och mathilda upp till medley, vi gymmade ( kmr ha garanterad träningsvärk , haha) sedan efter det solade vi nåra minuter och till sist blevre realaxen, as nice:) ♥ nu är jag typ helt slut.
för en gångs skull tackar jag faktiskt mamma för hon hade städat mitt rum åt mig, hihi.
nu ska jag kolla one tree hill och sedan sova så bra som jag bara kan.
imorrn äre skridskor & pulka åkning som gäller, TJOHO. -.-



' pussen

RSS 2.0