so take me away

klar för att gå till amanda nu. :) ska ha en nice kväll, hihi.
ha en bra kväll ni med era fina oh fula läsare :D pusshej

seeeeegdag.se

blää va seg ja känner mig. har blivit mera förkyld också :( är typ sjukt trött med så har chillat med film oh grejer som jag somnade till. men ikväll blir de trevligt iaf, ska till amanda och äta mat med lite tjejer ♥  samma tjejer som vi var i lotorp förra veckan, amanda,becca & andrea . ska dit iaf vid halv sju så ska väll duscha och fixa iordning mej lite.

amanda&jag typ 2008. HAHA

mathilda.

skulle vilja skriva ett långt inlägg för att muntra upp min kära vän  Silverfisken  . hihih
hon är det bästa som finns :D och jag skojjar inte ;d man har aldrig tråkigt med denna tjejen, helt serri. asså varje gång vi är får vi fan typ 78764365 st as stora garv anfall. vi har typ sjuuuuuuukt många minnen tillsammans. och vi båda två är så jävla retards så de inte ens finns ord för det  ^o) haha. glömmer aldrig balkongen i italien, FAN vad vi dampa loss. haha och igår tillexempel, den dagen sög , förstår ja. men vi gjorde ändå kul av det och slängde en tröja rakt in på fel balkong, haha vi garvade ju tills vi knappt inte kunde stå längre vafan. haha utan dej hade jag haft fetaste tråkigaste livet, HAHAH fan va tråkigt ja skulle ha asso ;s  då skulle ja aldrig fått upplevt våra otroligt knasiga filmer där vi springer runt med stativet i händerna och ropar " man ser henne inte i kameran, men ja ser henne , fortsätt springa kameraa maaan.." hahaha. och då hade aldrig plommonvideon existerat. asså ja undrar verkligen hur många ggr vi kollat på den och cp;at upp den så man repeterar rörelsen och orden hela tiden. ja skulle fan vilja lägga in den på min blogg , FAAAAAST tror vi tar de en annan gång va (a) haha.. och nått jag aldrig glömmer var när vi hällde i mjölk i din mammas ljusgrejer XD och din pappa kom och ja tog över handen och trodde nite de syntes nått så bara rann det mjölk ifrån den och han ba " vad gör ni:O" HAHAH så himla kul verkligen.
mmmen denna tjejen , hon är den bästaste på hela detta jordklotet, jag kan prata om allt med henne, faktiskt. och de känns bra för ja vet att  hon alltid finns för mig, såsom ja alltid finns för henne. för att se henne ledsen, aaaaao de är de värsta ja vet :( därför skriver jag detta nu i hopp om att du ska bli lite gladare baby ♥♥
och ja skiter i om nån inte tkr om oss för vi klarar oss JÄVLIGT bra själva. haha , d är sanningen.,jaojaojao:)
nu glömmer vi den där falska dumma saken och har en förjävla bra sommar 2010, den ska bli oförglömlig!
och de lovar jag dig gumman, vi ska skaffa så många nya minnen som vi aldrig glömmer.
puss på din stjärt mathilda älskling /silverfisk / märta
JAG ÄLSKAR DIG !♥


nu vill jag gå i den varma sanden, nu vill ja vara hos dig, nu vill ja känna himmel oh hav, uppleva allt med dig, ooh i skymmningen när himmelen glöder är du här hos mig, oh oh så lätt det kan hända så lätt det kan tända med dig!

HAHA våran favvo låt ;););) i love flamingo kvintetten (L)(L)(L)













MASSA FULA BILDER MEN DE SKITER JA I NU :D:D:D:D:D:D
puss min vän (K) ;)

u can have whatever u like

HiSS
* vädret är ett måste att hissa
* även min underbara pojkvän som är underbart bäst. älskar dej!<3
* mina fina vänner som gör livet värt att leva ♥
* ooch.. REAN i alla klädaffärer, så jevla nice.




DiSS

*falska människor!!!
behöver nog nt säga så mke mer där..
elr jo..
* alla läskiga kryp som kommer fram nu. :s usch!

du lyser upp min himmel som den vackraste stjärnan

trevlig kväll med en övertrött pojkvän som somnade vid ica. HAHAH  ! , och amanda och mathilda.
jocke blev hämtad av sin mamma efter ett tag, tur det. haha :)
men vi har inte gjort så mycket. haft "picknick" typ , vi oh våra galna idéer.
asså jag vene va jag ska göra, ingen är social och jag har tråååkigt.
får väl hitta på nånting

this is my melody

nu ska jag ut med min bästaväN och även en pojkvän. hehehe.
seeeeeeeya


shake that ass on me

hej, nu har jag precis ätit mat. skitgott för va typ ashungrig..
mathilda sov ju hos mig inatt, vi vaknade typ runt tolv elr så. sen skulle hon dra till sjukhuset, så hon var tvungen att dra hastigt. som vanligt ;') jag gick ut och la mig och sola en liten stund, det var skönt .
har även städat på mitt rum för de behövdes som fan, haha! ikväll blir de min älskling och mathilda.
får se vad vi hittar på.. men d är sånt som märks  .:)
nu ska jag sminka mig oh fixa håret,

tröjan ja fick av min baby (: <3

HAHAH

Anonym om a different city every night:
jag har också en gång i tiden varit en fjortis .. precis som dig :)



hahahahah en cool uppsala bo :)
men careface säger jag bara (:

:))))))))))))))

hejhejhejhej. mathilda sover här inatt. trevlans trevlans. förut hade vi kul med att kasta upp en tröja på en balkong. HHHHHHHHAHAH skitkul:) sen har vi chillat framför datan.  idioter finns det !!!!!!!!!! blir så jävla förbannad.
ah men iaf så vid fem åkte jag, mathilda och jocke till stan. handlade lite grejer till han och jag fick även en adidaströja av han,,, värsta snällt :o tacktacktack!! <3  trodde han skulle köpa den till sig själv sen ba du får den. hiihhi men har velat haft en röd adias länge. puss på han:)
men nu ska jag lägga mig typ. pusshej älskar mathilda min tjej:d hhiih <3


a different city every night

hejsan svejsan.       har nyss legat ute och solat. men de var lite varmt och lite tråkgit så blev bara i typ 40 min.. :)
nu ska jag snart ta en dusch och skälja av mig babyoljan ja hadenär jag solade, hehe (:    sen ska jag väl va med mathilda och daniel. vid fem åker jag,älskling mathilda oh daniel? , iaf in till stan. där ska vi shoppa åt älskling, hihii:)
men nae nu måste jag göra mig iordning. puss  (;


söndagen @ stan

ah hejhej, var i stan hela dagen igår, fast det blev ju linköping ist för norrköping ,  city var ju stängt. STÖRT,ohja!
blev även en tripp till maxi, men fick iaf med mig lite fynd hem. älska rean asså :d
nu är jag typ skit trött så ska sova, men innan blir det lite bilder.
godnatt sedan.





OTROOOOOOLIGT "SNYGGA" KLÄDER, hihihihi nat.
kul dag vare iaf.


grattis världens bäääästa :)<3


grattis på 15 års dagen, älskar dig !:) <3

sayin aaayoo gotta let go

vaknade nyss. nu blir det att fixa sig och sedan åka med 10 bussen in till stan för att handla på rean, underbart ! :) (y)


glass i stoooooooora lass fifan

hejsan. smultronstället var nice, jävligt mätta vill ja lova. vi vandrade sedan upp till utskiksgrejen, as jobbigt var det. men gick ju bort glassen, h3h3h3 :) åkte sedan till stan, hängde donken ett tag, sedan drog vi till folkparken och kolla lite. störda killar träffa vi där, haha:) tog 22.05 bussen till finspång och sedan träffade vi mathilda och daniel. trevligt trevligt.  , imorrn blir det typ stan. måste upp tidigt.- helvete va jobbigt........ men nu ska jag lägga in bilderna,kolla nått avsnitt o.c oh sedan sova.

min glass


amandas glass


beccas glass













hejhejhejhejhej

tjafan, nu sitter jag i mitt rum med beccä, 10 över fyra ska vi åka och hämta amanda sedan blir vi skjutsade till stan för att ta bussen till smultronstället , ;d men orka skriva mer. pusshej :D <3

värsta stekarnaaaaaaaaaa








glad midsommar på er alla. har precis käkat lite jordgubbstårta, mumms.
nu sitter jag och myser lite med sigge, ! han är fan rolig. haha
ah iaf så vaknade jag vid tolv idag, skit jobbigt var det för jag somnade typ inte förens strax före fem i morse.
så nu ska jag lägga mig och chilla med lite o.c , hehe de är inge skit asså.
sen ikväll blir de becca , nice! :)<3

JAG ÄR FAN BÄST ;o

ja fixade mitt problem med datan, yeaaaaaaaaH. skills kallas de!
så nu kan ja kolla film igen :D:D



proffset herself ;)

dålig update

skiter jag i faktiskt ;) behöver ha ett liv med, HEHEH. ja men min älskling sov hos mig igår tills idag. mysigt :)
men min data dampa som faaan , gick inte att kolla på film, så jävla stört, och de går fortfarande inte!!! ;( måste fixa. men hur vetefan?!...
ah men sen idag vaknade vi vid tolv typ, ah och då gick vi upp på en gång och åt och sen tog jag en dusch, och medans ja duscha så kom beccis_lo också, sen typ drog vi ut oh gunga lite, sen åt viii och sen drog alla hem till sig. efter typ en timma fick jag skjuts ut till lotorp där becca hade lagat god mat till oss. så har spenderat kvällen med amanda,becca och andrea. bra tjejer där jaja:) sen gick vi ut mätta och belåtna och la oss på studsmattan med massa kuddar och täcken och myste lite. men sen kom massa jevla knott oh skit så vi gick in och kolla på fullt hus. KUL :) blev hämtade så vi var hemma typ tio i tolv, bra dag (y)
imorrn äre midsommar, blir väl tårta med familjen oh så sen ska jag va med becca förhoppningsvis. mathilda drar ju dissen med att va i sonstorp :@ haha nevars skoja gumman, saknar dig bara :( <3
nu ska ja fixa dedära fucking problemet min dator har för sig!! wish me luck. heheh hejdå

om jag skulle dö är du rosen på min kista

godmorgon allaaaa. ja skulle ha gått upp lite skapligt idag men nae jag vaknade vid 2 när pappa satte nyckeln i dörren och kom hem, ehhe lyckat agnes! idag blir de vesterlund såklart, får även tillbaka min mobil, den har varit mycket saknad.. :) funderar på att gå ut och lägga mig och sola en stund, men får se, känner av min allergi typ enormt mycket nu. jävla gräs,blommor oh allt sånt:p


:):)::):)


C00L TJ3J ! SK4 S0V4 NU, PUSSH33J ;)

h3h3h3h3h3h3h3h !


detta är en STINKANDE BAGGE för er TRÖGOS som inte vet,
HAHAHAHAHAH bästa ju jocke :DD <3

jag blöder kärlek

har suttit och kollat massa kläder på olika sidor, åh fan ja vill shoppa igen. nyss fått hem lite nytt. gal1 va ja tkr om kläder :):) önskar att jag vore stenrik, med såhär dyngstor walk in closet, hihi fan va nice :o
nej nu ska ja typ sluta drömma,    ja har precis ätit lite glass, och jag fick världens nysattack förut, fyfan ja lovar jag nös typ 11 ggr på raken. det var skönt men jävligt jobbigt ! förut var jag ute med min älskling och mathilda & daniel. först var vi lite vid bönnern, killarna badade men inte viiii. hade gjort om ja inte var förkyld. sen gick vi hem till jcoek så han hämtade lite andra kläder att ha och så tog vi bussen till netto där daniel&mathilda var. sen gick vi sakta men säkert mot mathilda ;) va hemma redan halv tolv, ganska skönt. snart ska ja lägga mig i sängen och kolla O.C, älskar't :)
<3

ge mej



















duktig tjejjjjjj

ja det är jag det, hihi fifan har dammat i min hylla och torkat oh så. dammsugit och även rensat bort lite skit. ändrarde även lite i rummet. duktig jag är:) pappa var snäll och kom hem med glass åt mig. mm mango sorbet, att min hals aldrig blir bra :( !  men får väl ha tålamod.. men nae nu måste jag klä på mig,fixa håret och sådära.  hörs sen ;)


ggammal bild. :*

people sing and people dance until the sunlight

godmorgon, eller vaknade för typ någon timma sen. idag, eller ah nu ska jag fixa i mitt rum, jävla stökigt äre, haha :) så ska göra de finfint ;d så har inte tid för bloggen idag. PUSSHÄJJ :)

O.C :D:D:D

hejhej allihoppa. vaknade typ vid två idag, as nice. har kollat ett avsnitt o.c och håller på att ladda ner två till just nu, sedan blir det att kolla på dem med (a) de går fan inte att sluta kolla, och ändå har jag sett alla avsnitt typ massa ggr, haha! men iaf, när jag sett klart dem ska jag väl duscha för mitt hår är fan typ världens äckligaste elle nått och sedan ska jag fixa lite på rummet. och även idag blir det min lilla mathilda. ska försöka dra med henne in till stan efter klockan fem så jag kan köpa ny foundation (A) det behövs,hehehh.

LAAAATER :)

why u wanna go

hejhejhej bloggen, nu är klockan 01.45 och jag bet mig nyss i tungan, INTE SKÖNT!!!
men förut var jag iaf med de bästa flickorna och firade amanda. vi fikade oh prata massa, (även fast vi hade mat i munnen) hahah bara dem som fattar , men att ja det var trevligt. drog sedan och träffade jocke och daniel, med mathilda.
snart är det O.C tajm. hihi love it. är på säsong 3 i början, längtar tills marissa dör. så sorgligt så de blir bra ;(
ne men nu ska jag och borsta mina tänder och tvätta bort mitt smink, seeyaaa mathilda, HAHAHAH <3
puss oh kram -!


jag älskar dig mest av allt, du är världens bästa vän.
du och jag, vi har riktig vänskap. de var en tid vi nästan aldrig var med varandra.
men vi hitta tillbaks till varandra och nu är vi hela tiden, det går inte en dag utan att vi är med varandra,
och det är så det ska vara. du och jag , VI ÄR FAN BÄST. lämna mig aldrig älskling♥

ÄLSKAR DEJ



hard to hide the pain inside

godmorgon, vaknade nyss. skitskönt.
idag ska jag till amanda med några tjejer för att fira henne. mysigt yääh.
men jag orkar inte skriva mer nu, kan ju va för att ja inte har nått att skriva -.-
pusshej

wherever you go , whatever you do

ja vet inte

det här är mitt liv, ja lever min dröm

har städat iordning på mitt rum duktig som jag är
ska strax platta mitt hår och sedan ska jag väl dra mig mot där mathilda och becca är. andrea skulle visst inte joina:(   men att a nu ska jag fixa mitt hår och hosta lite till som ja gjort hela dan.........

hejdå byebye adios

ontihalsen.se

fan va ont de gör idagrå :/ låt mig bli friiiiisk!!!!
idag ska jag leka med mina tjejer. puss på dem :*  på dagen äre bara mathilda och becca sen ikväll kmr andrea med. <3 vi ska ha ruligt, men hörs sen, orkar inte skriva.
:))

just stand there and hold me in your arms

hej oh hååååå . nu är jag precis hemkommen efter en kväll i stan. och sedan lite i finspång med tjejer och killar. var med jocke och nån daniel. de va ganska roligt, skönast dialekt hade han ,haha! men i stan kollade vi på när andrea och amanda körde yoga mitt i folkparken med nått grejs, HAHAHAH de såg jävligt roligt ut.!!!! men åkte sedan bussen hem med dem, nu ska ja sova strax, har sjukt ont i halsen. känns som halsfluss och sen har ja värsta huvevärken. NOT funny. aeaeae godnatt


fan vad jag ÄLSKAR OSS!
och mathilda, finns för dig ,  ilu <3

left heereeee broken

hejhej, nu är jag en glad chey .;DDD har hämtat mina kläder och skor som kom idag från nelly. asaniiiiice . (;
nu håller jag på att fixa mig , ska dra in till stan vid 5, köpa present till amanda och kolla på en jävligt rolig sak. AHAHAH. ja men nu ska ja fortsätta att sminka mig, pusshej :)

har aldrig känt såhär

sluttttaaaaaa . får damp snart. gereJ

just stand there and here me screeam

godmorgon , jag är vaken tidigt idag h6 duktigt av mej jue, hah
jag ska städa mitt rum lite senare, för de behövs verkligen
sen kanske jag ska träffa jocke också , <3
vädret är sådär idag ... ;p

höres laateeer

sleeeptajm :*

näh nu ska jag göra som denna sötnos och sova.
dock inte på detta sättet men ja. GODNATT! ;)


hold on and be strong








01.51 fetttt tråkigt -.-

va ska man göra? ja är inte ett dugg trött typ.. ingen är social heller så
kan ju alltid rensa bland lite mer bilder, behövs alltid. kan ju redigera lite med, längesen ja mixtra med sånt
så får det bli! kanske lägger upp nått sen.


thiiis is the way i live

har äntligen hittat sladden till min digital kamera så kan lägga in lite bilder ifrån helgen,avslutningen och sådära.
saknar min kära klass redan fan.






















HAHAHAHAHA asg på den sista bilden XD

so they say it's best to go your seperate ways

kom hem typ nyss. från en myggfri kväll (INTE) fan mygg överallt jue ;o men de är sommar så ska väll inte klaga egentligen (a)
men har iaf lekit med vesterlund och ericson, hih mycket kul. vi lekte i sandlådan och gömde oss för folk och träffade erik och andy en liten stund. det var ju kul :)
imorgon blir det becca och mathilda igeeen, trevlans altsåå. love them very much.
nu ska ja göra lite annat, hejssvejs

HAHAHAHAHAH

Elisabeth om <3:
Eller varför inte tre, var matcherna som du kollade i torstorp bra?Lämna mina pojkar ifred (:



hahahah? många namn på en ip adress alltså. väx upp nån gång förfan. man får kolla fotboll om man vill. och vi lämnar gärna dina pojkar ifred "elisabeth" vi kollade enbart på våran vän pontus så ao. nästa gång kanske du ska andvända samma namn med samma ip adress  ist för 3 st, jevla retard.


in he's arms she fell as her hair came down

hejhej, hade en nice eftermiddag med andrea och mathilda. badade 1 gång och solade sedan lite.
nu sitter jag här och ska snart ut med finfina vänner  ;d vädret är great alltså.
ska städa liite på mitt rum nu sen blire ut, puss

g0dm0rg0n

nu äre torsdag och amanda fyller år:):) hihi. mathilda igår bara " asså de har ju snart gått en månad på sommarlovet ;s" hahahahah har ju inte ens gått en vecka. men kan hålla med om att det känns som de gått jätte lång tid. iaf längre än 1 vecka. men idag ska jag iaf leka med andrea och mathilda. ruligt ,hehe yesbox
men nu ska jag fixa lite, HÖÖÖÖÖRS SEN

just gonna stand there and hear me cry

var i torstorp förut med mathilda och kollade fotboll, jamen fan va vi kollade då, HAHAHA. _
vi kollade väl seriöst kanske typ första halvlek, nästan.. aah sen vart de lite långtråkigt så vi sysselsatte oss med annat ist, så jävla muppar är vi. HAHA , men älskar dig ändå babe:=) <3
ah sen skulle vi gå, men vi ruuuscha som fan till per o peo och hoppa på bussen te netto, hämta lite pengar oh sen käka vi lite, mumma jao. så skulle vi försöka få ut pontus men han ville ej så vi drog hem till mathilda och muppa oss som faen med hennes kamera. resultatet av det får ni inte se h6 bara på hennes bdb, ah men ja drog hem vid typ tolv allefall och nu sitter jag här och har precis ätit lite mango sorbet glass, gott fifan. dyng skönt för halsen med.
men imorrn, elr ah senare idag blir de mathilda och andrea. hIhiHIhiHiihiHIhI kulkulkul ska de bli.♥
pusshäj sålänge

♥bestaaaa


HAPPY BiRTHDAY BABYY

Ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!
och när hon har levat!
och när hon har levat!
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva uti hundrade år!




GRATTIS AMANDAAA , hoppas du får världens bästa 16 års dag. :)))
älskar dig.

you're a beautiful monster

skapligt ont i halsen idag alltså,... men mamma köpte med sig glass hem iaf (y) fetans niiiiice.
ah men har iaf bara chillat med massa filmer under morgonen, elr ah vaknade kvart i två.. men jao har äntligen orkat gått upp, har precis tagit en dusch och nu ska jag fixa mig. sen ska jag och mathilda till torstorp och kolla fotboll. trevligt trevligt. men har icke tid att sitta här längre, hörs sen!:)


u make me smiLe

fan jag bara fryserfryserfryser och har världens huvevärk och ont i halsen ;( stackars mig.
ska därför mysa ner mig i sängen med massa kuddar och täcken och kolla på Valentines day. kolla på den hos mathilda igår, eller  "kolla" kanske ja ska säga, vi roade oss med att va sociala på msn ist, hihi. så ska kolla klart den nu. sen ska jag fan sova. har även beställt hem lite kläder och vita converse ifrån nelly.se, nicenicenice. ibland är min mamma snäll alltså♥
godnatt nuu.


stamp on the ground jumpjumpjumpjump move it all around

fortfarande inte gjort något vettigt men känns som jag är sjuk... inte kul ;(
men a ska strax lägga mig och kolla på en film, den ska bara bli klar först. så länge raderar jag lite bilder. känns som jag har massa onödiga. heheh. men kmr säkert somna sen, känns välbehövligt faktiskt. men a hejdå.

när jag inte hör din röst blir jag tom

hej oh hå, har precis ätit frukost. mumma,ao
ska väll fixa mig för dagen snart, så jag kan leka med mathildis. hheheh ja0,
på torsdag ska jag leka med en mycket efterlängtad ANDREA ♥ puss på de!
men nae nu måste ja ta tag i lite saker här.

will you stay with me , will you be my love




ganska tråkig dag. eller hade iofs ASKUL förut när vi härmade beccas alla 28 röster hon gör ibland, hahah fyfan vad vi garvade! men annars har de inte hänt så mycket. chillade med melissa,becca och mathilda bara.
men jag tycker att det fina vädret kan ta och komma fram nu, de är ju trots allt sommarlov, så vafan KOM FRAM NU SOOOLEN! skulle inte sitta helt fel med en resa till thailand.. fast får dock vänta till februari. l-ä-n-g-t-a-r
nej nu känner jag att jag nästan somnar här på tangenterna. ska nog sätta på en film , kolla så länge som jag orkar och sedan sova.
höres senare idag mina kära vänner.


jag älskar min joakim


H3LL000000

tjatjaa. sitter och kollar film, har precis kollat klart step up 2 nu ska jag kolla shutter island.
seg dag idag, skit trött :) men nae nu ska jag mysa med sigge och kolla film,. PUSSSSHEJ sålänge ;)




HJÄRTA

seeeegt

seg med uppdatering,javet  men har vart för trött oh haft annat för mig.
nu ska jag sätta på en film oh sedan sleeeeepa efter den, puss


skolavslutningen

slutade 9;an igår.. det var fan inte kul :( alla typ tjöt och fyfan, nu är vi splittrade. vissa kommer man nog aldrig träffa igen.♥ efter 3 år med klassen har man fått en hel del minnen och jag kommer sakna alla så himla mycket.
andrea och markus har jag gått tillsammans med ifrån 6års så kommer kännas jävligt konstigt att gå utan dem.
de va både den bästa avslutningen och den sämsta, kören var jättebra och alla som sjöng solo var så duktiga.
men efter kyrkan åkte vi tillbaks till skolan och skulle äta lite tårta och få våra betyg och våra brev som vi skrev i sjuan, hah lite roligt att läsa. sen ställde alla nior upp sig på ett led i korridoren så alla kramade alla.
men ah nu väntar gymnasiet. vilket ja inte längtar till. :p menmen..

sen igår var vi i åtvidaberg , jag tog kort på mathildas systers student. grattis till studenten sofie :)
på kvällen drog vi hem till finspång efter lite käk i sonstorp och sedan var vi med beccä. vi hade en slapp med nice kväll :)
nu ska jag lägga in lite bilder på facebook från våran klassresa. puss

sista skoldagen


idag var det sista dagen i skolan. eler ah imorrn är vi ju där ett tag med men aao. kommer faktiskt sakna 9a mycket.. har haft en jättemysig dag med klassen . och imorrn splittras vi.. fyfan ;/  



men ikväll ska jag sova hos mathilda med becca. blir upp tidigt för att fixa sig och sedan är det skolavslutning som gäller och sedan SOMMARLOV. fan vad härligt. 9 år i grundskolan gick ju skapligt fort;)  ehehe.
ne nu måste ja packa mina grejer och sedan dra till mathilda. hörs imooorrrrn !
puss :*

bilder från eköön :)

massa tjatar om bilder... irriterande uhja.
men nu ska jag göra en bildbomb så alla blir nöjda :)'















































































såja, de blev bild från de mesta iaf..
kommer faktiskt sakna 9a har jag insett nu. ♥

skkkkkkkkkkkulan

hejhejhejhej sitter iskolan nu....
har precis ätit i matsalen här  på grosvad för sista gången.       so saaaaaaaaaad,naemen haha.
imorgon ska vi äta på olearys hela klassen, det ska bli trevligt1 fast maten där är inte så god men det duger väl :D
menn hejdåååååååååååå

<3




fan ja vill inte gå gymnasiet utan er ;(

när jag tänker tillbaka så fäller jag en tår

heeejjj, känner mig aktiv här.. eeehehehehe not :)
men snart ska jag dra till jocke med mathilda.
eller nu ska jag det ;) hejs.

eeeekön , 3bilder





nu är det sommar och hela sverige leeeer ,,

tjafan. hemma ifrån en supernice helg. eller kom hem förut men orka inte skriva nått då.
bilder från ekön kmr nångång i veckan.. när jag har orken. ;)
nu är ja skit trött så ska sova. godnatt... :'))

ZZZZzZzzzzzZ..

nu ska jag strax sova, hann träffa min bejbiie idag som tur va, kommer sakna honom under helgen ♥
men ska bli kul att åka bort ändå, blir ju fint väder, elr de ska de va iaf. hoppas de inte ändras ;)
men nu ska jag sätta min systemkamera på laddning och så ska jag sova. naaaaaajs
hinner nog nte skriva nått imorrn så hörs på söndag :d godnatt oh ha en bra helg ;')


bild ifrån sommarN 2oo9

hey ho let's go :)

älskar vädret, så dyngunderbart ! :)
kom precis hem ifrån viberga där jag var och handlade tills helgen. ska bli as skönt att åka bort nåra dagar.
ledigt från skolan imorrn med (y) kan inte bli bättre fan ;) hehe men nu mååååste jag packa! pusshej!!:D

heyy soul sister








italien tvåtusennio


fan vad underbart det var där asså, saknart som fan, hade ju underbart kul där med bästamathilda :)
önskar du kunde hänga med till thailand i vinter... (;

men a idag va de slapp skoldag, hade matte i 3 timmar men de rullade på rejält bra ändå..
efter skolan drog ja hem, blev hämtad av beca typ på dirren, åkte hem till mathilda och åt lite tårta och gav present. mycket gott va de. ah sen drog vi till bönnern oh sola och bada, 3vligt.
på kvällen träffade vi dennis, DYNGSAKNAD var han :) det var kuul. hade as mke att snacka om så ;')
träffa även älskling med, ganska bra dag faktiskt. :)
i helgen blire skärgården då, faaan va nice , sova tält , haha myyyys, a men de blir nog en bra helg.
ska ta med systemen så blir nog bildbomb när ja kmr hem. härligt jao.
nu ska jag kolla film, fast tror ja kommer somna typ på en gång så kanske inte är nån idé... godnatt :D

after all the things we've been trooouugh , i miss everything about you

hejhej, typ orka bloggga dag, hah nejmen har varit i stan. skulle byta ett par shooes, tror ni inte att de ja vill ha är slut överllat elle:( så får beställa ifrån internet elle nått. aja de löser sig. fick även med en bikini hem och present till maja. mathildas lillasyrra som ja ska på kalas hos imorrn, hah cuute asså ;d'
men ska även träffa denniiiiiiiiisssssss, han är massa saknad, inte träffat han på typ år och dar ;( så de ska bli kul <3
nu ska jag kolla film, ser fram emot 3 tim matte imorrn, hahahHAH nae, aja. GODNATT!

RSS 2.0