jag ville att du skulle känna dig speciell

tjaooo skolfotot idag sög, fyfan va bläääigt de blev :( menmen..

hade ingen lektion idag heller så drog t stan med mina babes Sandra oh emma och fikade på kupolen oh bara praaaataa, love u girls!<3 sen drog vi tillbaks till skolan till kvart i fyra för då var det dags för mattestöd... hehe segt
men det gick bra och det är ju huvudsaken!:D nu vetefan va ja ska göra höhö, ska sova hos bby sen tror ja :) ,myspys! <3
men aja nu ska jag fixa lite i rummet sådäraa, hejdåå :D

torsdag - skolfoto


tjenatjena idag äre skolfoto, wihuuu!1 eller?
efter fotot har vi svenska oxå. seegt!

igår så hängde jag med emma till hennes praktik i linköping, tjeevligt! sen kom mathilda så letade vi efter jerry, hahaha..
yaya nu ska jag strax ta bussen hem för oh ta på mitt löshår om ja hittar de, spårlöst borta :o haha aja ska till skolan sen vid halv tolv och idag är firre,kall sås och potatis. MUUMS! :)

i will always remember

shoou , idag har de vart en jobbig dag. det är sjukt hur fort allt kan förändras på bara några sekunder och på bara några ord, så en jobbig dag somsagt, men nu ere löst hoppas det förblir så..<3

var på möte på Scandic idag där jag ska ha min praktik i 4 veckor, seeegt.. men iaf det verkade väll bra. men jag vill inte ha praktik det är så jävla jobbigt och tråkigt . aya 

ska strax va med mathilda oh efter det träning. just nu städar ja lite på mitt rum. behövligt :)
imorgon är det hotell lektion hela dagen lång = seg dag. blö jag är redan skoltrött

hejdååå
sötisar hihu

tänka till

hejsansvejsan nu va det några dagar sen igen. hihu!
kan ju skriva lite om vad som hänt de senaste dagarna dårå.
i torsdags så tränade jag ju för första gången på ungefär ett år. och det gick faktiskt bra och det var roligt. dock så har jag fortfarande lite träningsvärk och nu är det liksom måndag (HAHHA)! men de kan man ju dock förstå om man inte varit igång på nästan ett år.

oh i fredags, ja vafan gjorde jag då de minns ja knappt inte xd de va gårdsfest då så vi började vid 2 och slutade vid 7 typ, gick asdåligt för oss, ingen ville gå tipspromenad ! aja kom hem och gick till älskling, blev typ förföljd av en neger ;o tur att jocke,petter oh anton kom annars hade han väl hoppat på mig ;o aah sen drog ja oh jocke ut och va med mathilda & river, träffade lite folk oh sådära. drog hem sen och poppade popcorn oh kolla prison break.

i lördags vaknade vi ganska tidigt har ja för mig oh sen gick vi ner och kollade på cityracet vilket sög balle men aja pocke ville ju kolla så. sen hem till mig och åt mat med mormor,morfar oh familj, tjeevlans! lite senare drog ja oh jocke ut och åkte moppe med anton, sen med jeppe,sara,joel,martin,jonte oh nån mer kanske xd
när vi kom hem va ja jättekall så älskling fick värma mig, vi skulle kollat på prison break oh myst men båda somnade , FAIL.

igår så vaknade vi ganska tidigt så åt vi frulle oh sen tog en duusch,fixa oss sen drog vi ut oh va med petter ett tag. drog sen hem t jocke oh lite senare åkte vi hem till mig och hämtade saker så ja skulle kunna sova här.

på kvällen kollade vi prison break och ja kände mig lite sjuk så idag är ja hemma, väntar på älskling, sen när han kmr nångång så ska vi äta pizza ihop.

haha söt bild från nyår tror jag?

träning snarrrtttt

tjoo, har handbollsträning snaaart, hihi är fan nervös har ju inte tränat på jättelänge men nu ska ja ta tag i det igen!! vill ju inte köra med damlaget egentligen men får väl göra de iaf, haha vill ha tbx vårat 94lag <33333
sen ska ja dra direkt till älskling efter det, 
imorgon börjar jag klockan 2, najjjs, men går till klockan 9 på kvällen,kul? näej. aja ska ju ba dela ut fika så de får väl gå.

nu ska ja lägga ner sakerna ja ska ha med mig till älskling oh sen ska ja väl byta om, pusshej! :)'

TUESDAY

dagen började me att vi käka frulle på scandic vilket var aaaaasgött hhaah!
åt som idioter ska ni veta , haha nerå men nästan!

tog bussen hem vid 2 för vi hade ingenting att göra på projekt och företag .
hoppade av vid bhallen för att köpa glass som överraskning till baby, han hade sååå ont i halsen när vi vaknade imorse :( så ville vara lite snäll (a)

han blev jätteeglad så vi åt glass och myste med prison break!
ikväll kollade vi idol oh sen tog ja bussen hem vid 22.00 så aah får sova själver inatt höhö jobbigt läge därva
hehe aja nu ska ja kolla oth oh sen såååva, imorn väntar skolan igen, så jävla skoltrött redan!!



kyssss.<3

hotellfrukost

snart äre dax för frulle på scandic, hihi mums!!
sov kvar hos älskling igår med (a) oooups !
nu börjar snart lektionen hejsvejs :D


hahahaha omg underhållning på hög nivå!! :D




hahaha sitter och snackar med frijda&eve och mathilda, sitter och skickar massa random röstklipp till varandra via någon app i mobilen, "heytell" heter den så alla som har android/iphone kan ju fixa den haha de e askul :D

hähehäe förövrig sitter ja hemma hos jocke och ska strax äta sen blir de bara att umgås med min älskling tror ja väll !! ikväll ska vi sova ifrån varandra, buhuu:( hatar att sova ensam..
men jaja positivt imorrn blire hotellfrulle på scandic. VADÅ GOTTT?? SKA ÄTA SOM EN GRIS MED EBSEBS ;) <3

-

hejsansvejsan har glömt bort bloggen ett tag haha :)
veckorna har ba vart skola sen älskling efter den då, men helgerna har de varit party 2 fredagar i rad och de har varit suuuperkul ! förra fredagen va vi i Eves lägenhet med massa folk, as kul!
och nu i fredags var vi i småland på partajj haha, i en lokal som eve fixade oh sådära , trevligt trevligt :) och igår så va vi me anton oh petter typ och åkte moppe, blev jagade av två volvoraggare som va helt galna körde efter oss på cykelvägar oh shiet hahah xd
men aah annars hare inte hänt så mycket. vart med mitt hjärta bara♥:)
idag lagade ja mat, de blev korv,kebab och pommes/potatisbollar, man fick välja lite sådär men fasen så gott de blev haha. de tyckte pocke med : )) sen har vi åkt moppe och behöver ja säga mer än att ja äger på att köra eller??;) jocke va inte alls rädd, nejnejnej hihi.
nae men nu ska jag och älskling kolla på Partaj på femman så ska väl sluta me det hära .

nåra bilder sen fezten i eves lägenhet :)

godmooorgon!

ellloo , vaknade nyss upp här hos älskling. han är i skolan så jag är själv här, hähe och hans mamma då!:)
men har kollat lite oth, så braaaa kan inte sluta kolla..
ah men ska strax göra mig iordning och sen gå upp och käka nånting. ska ta en buss halv 2 till skolan för att ha svenska, kul? nääej. men de duger ;)
efter skolan åker jag direkt till älskling igen så ska jag umgås med han sen ikväll sover jag hemma.
imorgon är det näringslära på morgonen och sedan parteey på kvällen som gäller, taggad??? ohjah :d

har inge mer att skriva nu tjaroo;)

thailand <33


psykologi....

seeg morgon!! ja försov mig och vaknade tio min innan bussen gick, LYCKAT! (Y)
men jag hann med bussen iaf som tur va.. nu på morgonen har vi psykologi och de är skittråkigt ;o vi gör nån uppgift typ? men vene vad haha..
idag ska jag hem och städa och sen kommer älskling till mej. vene va vi ska göra, åka moppe kanske?(:
ajja nu ska jag göra nått annat,  pusssssshäj ♥
ååh saknar thailand!!

bilder från kolmården

har inge bättre för mig så får bli en MEGAAAAAABOMB från kolmårdis oh sen ska jag kolla ett one tree hill avsnitt oh sen sååååva! imorrn står de psykologi och blommordekorationer på schemat. ge mig sommarlov igen ...

'

jag vill visa hela världen att du är min, jag vill visa hela världen att du är så fin!


ska ja berätta lite om min helg dåråå!

har sovit hos min älskling hela helgen, underbaart. finns inget mysigare än att somna i hans famn♥
i lördags dårå så var vi ju på Kolmården med Sandra,Leo och Emma.
tackar för en sjukt rolig dag !
såg massa roliga,söta,fula djur haha och så åkte vi ju faktiskt båda karusellerna trots att vissa,hmmm killarna va livrädda ;) 

ae men rolig dag , tur med vädret och allting sådära!:)

på kvällen igår så drog jag,jocke,sara och jeppe ut med mopparna oh åkte lite, sen träffa vi petter oh anton oh massa fööölk, frös ihjäl typ ! ;o
så när vi kom hem poppade vi popcorn och satte oss framför tv;n en stund och kolla CSI innan vi hoppade i ett JÄTTEvarmt bad ,mys♥
gick och la oss direkt efter det för vi var så sjukt trötta och gud va skönt de var att soovaa!

gick upp skapligt idag duktiga som vi är , åt frulle och sådäraa sen åkte vi moppe i de fina vädret med jeppe och dennis. plus att ja körde oxå, hahah älskling sket nästan på sig av rädsla tror jag! men ja va fan duktig (a)

han skjutsade hem mig förut så nu blir det att sova ifrån varandra, det är så himla jobbigt. saknar dig varje sekund utan dig Joakim. du är mitt allt, släpper aldrig taget om dig♥

tagga kolmårdeeen

tjulelu har inte skrivit på hela veckan oh pallar nt göra de nu heller om va som hänt menmen chill skolvecka har min undebara dator back in my hand ;)
nu är ja hos jocke och är med hans lillasyster xd haha nu ska vi dela på en popcorn. HAHAH omg så kul :)<3

imorrn blire kolmården med massa underbart folk, wiie :D 
och på söndag ska ja fotas i studio med några tjejer, bli sminkade oh sådära. NICE :d kommer bli en bra helg tror jag allt.
nu ska ja göra nått annat. hörs imorrn kanske. hejs:D


RSS 2.0