lite om västervik!!

aah vi åkte runt halv tolv och så stannade vi i norrköping och åt på hageby, jag och beccä åt pannkakor och den understa pannkakan smakade skit som fan ,HAHA!
sen åkte vi vidare och när vi kom fram till västervik så badade vi typ på en gång. hahaa vi rakade benen i saltvattnet  , kan ju säga att det var skapligt kallt. typ dog :d men sen gick vi till poolen och hoppa i då vare inte lika kallt!:d sen duscha vi och drog på oss myskläder och gick runt lite.
andra dagen så drog vi och shoppade, vi var sura as hell för att varken gina,bik bok eller monki fanns. haha plus att H&M sög där. värsta mini. men vi fick med oss lite hem iaf, :)
efter det så badade vi och duschade sedan och sminkade oss lite för att se någorlunda fräscha ut, sedna drog vi och kollade på fotboll typ. ah och då såg vi kungen,HAHAh     sedan fick vi hans nummer och snacka med honom när vi joina köket hela natten. kollade typ 8 st program på tv;n i köket den natten,hahaha inge skit;)
dagen där på så vaknade vi typ stekta elle nått, ae men så jävla varmt så vi gick och badade på en gång. as skönt. sen åkte vi till onoff och kolla bredbands sak. oh sedan jysk där beccä och jag prova sängar.AHAH. askul:))
när vi kom hem därfirån så gick vi typ 22 mil .. ae men långt iaf.. så badade vi vid öarna med jesper oh robert, hoppade från nån klippa och när vi skulle ta oss upp därifrån så vare skithalt så vi halkade ner igen och ALLA kolla på oss. as pinsamt fyfaaan!! menmen..
sen drog dem hem och vi gick och duscha oh så sen åt vi pizza. på kvällen kollade vi fotboll och chilla på en klippa lite. efter ett tag va vi också med oh spelade, sen följde vi robert oh jesper. ända in till centrum fast längre följde vi jesper. så skulle vi hitta tillbaka, men de gick ju brabra! när vi kom till campingen gick vi till köket och kolla tv. då kom de några killar som typ tröck upp sig mot rutan, AHAH ja blev as rädd dom ba kom helt plöstsligt.. men dom var roliga iaf. en tog sin hand oh ba la på mitt huve, HAHAH skitkul. från lkpg varom.
aah sen gick vi oh sov och upp tidigt nästa morgon. packa ihop allt och åkte hem. stannade på rejmyre marknaden , skitvarmmmmmmmtttt. sen åkte vi hem. de var roliga dagar iaf !;d

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0