helgen :):):)

tjafaan:)
den här helgen har varit greaat (y)
i fredags blev de ju becca&becca och igår va ja hemma tills ungefär 5 kanske. :)
dunka musik heeeela dagen, sen drog vi till amanda och typ spelade guitar hero, och jag kan bara säga att ja är bäst h6 .  sen så kom Andrea också och då började de med pizzorna, mathilda och amanda fick göra det, hihi. de va dumma och hade på kanel och typ kardemumma? på våra pizzor ! haha :)
sen iaf så drog vi till centrum och träffade Dennis. haha vi satte oss inne på Grillen och prata, och där vare en gubbe som sov, det kmr bilder på han xd men fyfan va kul de va!
aa sen iaf så skulle vi hem till Amanda för att kolla film, och ja skjutsa Dennis. ja va fan duktig h6 värsta farten hade jag . ehhehee
filmen hette typ desperation eller nått? den va inte bra iaf. sen ville Dennis kolla på 1408, usch ffyfan säger ja. suger ju (: menmen kolla iaf. sen efter den så typ kolla vi lite på House of Wax . sen drog Dennis och vi typ satt där och va flumma :) sen gick Andrea och jag upp och valde film och de blev Rosa the Movie, ahaha :D.
Ville ,  så sööt.  ;)
aao efter den så skulle vi kolla SAW III men amanda och mathilda typ sov så då stängde vi av och gick upp och la oss. mathilda somnade typ på en gång med vi andra låg och pratade tills typ 06.10... värsta planerna har vi!:D
aah sen iaf så sov vi till ett elr nått för då pratade andrea i telefon, :p
satte på SAW III för att kolla klart och sen så drog vi hem typ. och idag blir det att va med beccorna. ooovanligt ohyes ;)
men nu ska jag ta en dusch så man känner sig lite fräsch.
bilder kmr sen från kvällen igår. 

PUSSSS! :*






i hate that i love you boy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0